Site Logo

Hedefe adİm adİm gİdİyoruz!!

Erdal Alparslan, yaptığı açıklamada, Siirtspor ile önceki gün yaptıkları lig maçının ilk yarısında maceraya atılmayıp kontrollü bir futbol ortaya koyduklarını ve maç sonunda sahadan 1-0'lik galibiyetle ayrılmayı başardıklarını bildirdi.

Siirtspor'un karşılaşmadan mutlaka galip ayrılmak için sahaya çıktığını ve çok etkili ataklar yaptığını kaydeden Alparslan, ''İlk yarıyı rakibizimizin ataklarını durdurmaya çalışarak geçirdik. Rakibizimin ataklarını başarıyla durdurduk ve rakibimizin öne geçmesine izin vermedik. Başarılı savunma futbolumuzu ikinci yarıda da sürdürdük, bu arada bulduğumuz bir gol bize istediğimiz 3 puanı getirdi. Bizim için çok zor bir deplasman maçıydı ve biz sonuçta sahadan istediğimizi alarak ayrıldık. Futbolcularımızı, bu önemli galibiyet nedeniyle kutluyorum.'' dedi.

Alparslan, 6 puan farkla grupta liderliklerini sürdürdüklerini, kalan karşılaşmalarını da en az kayıpla geçip Kahramanmaraşspor'u sevenleri mutlu etmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Grupta hafta sonunda karşılaşma yapılmayacağını hatırlatan Alparslan, bu nedenle futbolculara 2 gün izin verdiklerini sözlerine ekledi.