Site Logo

İkİncİ YarI HazIrlIklarI Sürüyor

Kahramanmaraş Belediyesi Spor Tesisleri'nde günde çift antrenman yaparak ligin ikinci yarısına hazırlanan Kahramanmaraşspor'da futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlenirken, teknik direktör Turhan Sofuoğlu, ikinci yarıya daha huzurlu ve rahat çıkmak istediklerini söyledi. İlk yarının tamamlanmasının ardından çalışmalara ara vermeden başladıklarını belirten Sofuoğlu, "Tüm takımlar ocak ayında sezonu açarken biz önce açtık. Takımımız ayrılanlarla birlikte 14 kişiye düştü. Her mevkiye alternatif oyuncular düşünerek transferlere de başlamış olduk. Yeni gelen arkadaşların eksikliklerini tamamlayarak fiziki açıdan tam kapasiteyle çıkmak istiyoruz. Şu anda 4 arkadaş geldi. Birkaç arkadaş daha getireceğiz. 15 gündür görüşmelerimiz devam ediyor. 1 hafta içerisinde gelecekler" dedi.

Devre arasında transfer yapmanın zorluğuna dikkat çeken Sofuoğlu, "Eğer biz bu arkadaşları alabiliyorsak başarılıyız demektir. Kulüplerinde oynayan arkadaşları seçmeye çalışıyoruz. Ocak ayının 15'ine kadar transferlerin yüzde 90'ını bitirmek istiyoruz. Karşılaşmalara hazır oyuncuyla çıkmak amacındayız" diye konuştu.

İkinci yarıda daha zevkli ve daha iyi Kahramanmaraşspor seyrettirmek istediklerini kaydeden Sofuoğlu, özellikle kolay gol yemeyen ve iyi mücadele eden bir Kahramanmaraşspor istediklerini vurguladı. Küme düşmeye aday 4 takımdan biri olduklarını aktaran Sofuoğlu, "Zaten biz bunun bilincindeyiz. Bu korkuyu üzerimizden atabilmek için transferlere çok büyük önem veriyoruz. O korkuyu yaşamak istemiyoruz. Bu konuda da taraftarımızın rahat olmasını istiyoruz. Çünkü biz uzun vadeli düşünüyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse son 4 takım arasından en iyisi olmak zorundayız" diye konuştu.