Site Logo

Kulübümüz kurumsallaŞIyor!

Başkan Ali Sercan Saraylı K.Maraşspor'un bir yandan kurumsallaşacağını, bir yandan da sportif başarılarını arttıracağını söyledi.

Ali Sercan Saraylı, yaptığı açıklamada, yeni yönetimin Kahramanmaraşspor'un başarısı için çalıştığını, uzman bir ekip tarafından hazırlanan, ''Ben De Destekliyorum'' ve ''Yükselişe Adım Adım'' adlı projelerin yakında kamuoyuna açıklanacağını bildirdi.

Saraylı, Anadolu kulüplerinin artık geleneksel yönetim felsefeleri yerine, ortak aklın, sistemin egemen olduğu ve sağlıklı altyapıyla sürdürülebilir ekonominin egemen kılındığı projelerle yönetilmesinin gerekli olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:
''Bizler bugün en taze heyecanlarla, dahası kutsal bir aşkla Anadolu kulüplerine hatta ticari işletmelere dahi model olacak Kahramanmaraşspor Projesi'nin kayıtsız şartsız uygulayıcıları olarak karşınızdayız. Kulübümüzün 1, 3 ve 5 yıllık yükseliş planı olacak. Bu icraatlar sonucunda hep birlikte göreceğiz ki Kahramanmaraşspor bir yandan kurumsallaşacak, diğer yandan da elde ettiği sportif başarılarla kentimizin gurur kaynağı olacaktır. Uzman ekibimiz tarafından hazırlanan projemizi 21 Kasım'da açıklayacağız.''

Yorum yazmak için TIKLAYIN