Site Logo

TakImImIza HoŞgeldİnİz!

2. Lig B Kategorisi 5. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor yeni sezon öncesi transferlerini basına tanıtmaya başladı.

Geçen yıl ekstra play-off’tan elenerek A Kategorisi şansını yitiren ve bu yılda B kategorisi 5. grupta mücadele edecek olan kırmızı-beyazlılar orta saha oyuncusu İsmail’i ve kaleci Teoman’ı renklerine bağlayarak, transfere start verdi.

Dün Ticaret Borsası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen tören ile anlaşmaya varılan kaleci Teoman ve orta saha oyuncusu İsmail’e sözleşme imzalatıldı. Kahramanmaraşspor’un daha önceden anlaşmaya vardığı Alanyaspor’un forvet oyuncusu Gökhan’ında bugün kente gelerek takıma katılacağı açıklandı.

Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı’nın da katıldığı törende konuşan futbolcular, “Kahramanmaraş’a ilk kez gelişimiz. Kenti, dışardan duyduğumuz gibi bulmadık, aksine muhteşem bir şehir. Ve bu şehrin de en az Lig A’da bir takımı olması gerektiğine inanıyoruz. Sezon boyunca terimizin son damlasına kadar kırmızı-beyazlı formayı ıslatıp, takımı hak ettiği konuma getireceğiz” dediler.

Öte yandan kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek ise esprili bir yaklaşımla ‘Bu hocayla artık iyi oynamayanı şeker dereden aşağı yuvarlayacağım’ diyerek şunları kaydetti: “Tekrar ediyorum, play-off falan anlamam. Bu kez direk şampiyon olacağız. Öbür türlü, işi şansa bırakmak istemiyorum. Transferlerimizi, hocamızı çok ince düşüncelerle değerlendirerek kırmızı-beyazlı renklere dahil ettik. Takım Pazartesi günü erken saatlerde Nevşehir’de 10 günlük 1. etap kamp çalışmalarına başlıyor. Birinci etap kampımız tamamlandıktan  sonra da 2. etap kampımız devam edecek ve yeni sezon hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüreceğiz.”dedi.

Kahramanmaraşspor’un bugüne kadar 11 futbolcuya resmi sözleşme imzalatıldığı açıklanırken, bu futbolculara ikişerli olarak basına tanıtılacağı bildirildi.