Site Logo

6 ŞUBAT MARAŞSPOR ZORLU RAKİPLERLE BAŞA BAŞ MÜCADELE ETTİ

6 Şubat Maraşspor, Türkiye Finalleri'nde Zorlu Rakiplerle Karşılaştı


Şehrimzin Voleyboldaki temsilcisi 6 Şubat Maraşspor, 16-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında Aksaray'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Voleybol Yıldız Erkekler Final müsabakalarında Kahramanmaraş'ı temsil etti.

Efeler Ligi'nde mücadele eden takımların altyapılarıyla karşılaşan takımımız, Türkiye finallerindeki ilk maçında 16 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'de Atatürk Spor Salonu'nda Efeler Ligi temsilcisi Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında başa baş bir mücadele sergileyen 6 Şubat Maraşspor, setleri 25-18, 25-19 ve 25-22'lik skorlarla 3-0 kaybederek mağlup oldu.

Temsilcimiz, ikinci maçını ise 17 Mayıs Cuma günü saat 11:00'de yine Atatürk Spor Salonu'nda Efeler Ligi temsilcisi Spor Toto ile oynadı. Maalesef, bu karşılaşmada da sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Son maçında, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00'de Atatürk Spor Salonu'nda Bursa Güner Karakayaspor ile karşılaşan takımımız, bu müsabakayı da 3-0 kaybederek Türkiye Şampiyonası'na veda etti.

Baş antrenör Mustafa Atcı'nın öğrencileri 6 Şubat Maraşspor, Türkiye finallerinde gösterdiği mücadele ve performansla takdir toplarken, gelecek yıllar için deneyim kazandı. Takımımız, Kahramanmaraş'ı başarıyla temsil ederek önemli bir deneyim kazandı.