Site Logo

BaŞkonuŞ YaylasI'ndan Görme Engellİ Sporuna Destek

Başkonuş Yaylası'ndan Görme Engelli Sporuna Destek

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ile Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çakmak arasında bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşmaya göre Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü'nün 2024 yılında yapacağı faaliyetlerde Başkonuş Yaylası konaklama sponsorluğunu üstlenerek engelli sporuna desteğini açıkladı.

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz anlaşma sonrasında basın ekibimize yaptığı açıklamada, engelli vatandaşlarımıza destek olmak bizim için mutluluk verici bir durum. Şu an verdiğimiz destekler bir başlangıç olup 2025 yılında da Başkonuş Yaylası Görme Engelliler Spor Kulübü olarak yolumuza devam edeceğiz. Görme engelliler spor kulübümüze vermiş olduğumuz bu destek Kahramanmaraş'ımızda bir örnek teşkil edeceğinden asla şüphemiz yoktur dedi ve görme engelliler spor kulübünün katılacağı müsabakalarda başarılar diledi.

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çakmak ise basın ekibimize yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta 25 yıldan beri engelli sporu için mücadele etmeye devam ediyorum. 25 yıldan bu zamana kadar engelli sporuna destek için her zaman biz iş adamlarımızın kapısını çalışıyorduk. İlk defa Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz engelli sporunu desteklemek için bizim kapımızı çaldı. Böyle bir güzel durumdan dolayı ne kadar teşekkür etsekte azdır diyerek düşüncelerini dile getirdi. Kahramanmaraş'ımızın dünya'ya açılan penceresi olan Aksu TV ailesine de teşekkürlerimizi bir borç biliriz dedi.