Site Logo

KAHRAMANMARAŞ GESK YENİ SEZON FORMALARINI TANITTI

Spor kulübü'müzün 2024 yılı forma tanıtım lansmanı düzenlendi

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü'müz ile Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezi arasında 21 Mart 2024 tarihinde 2024 yılı için forma sponsorluğu anlaşması yapılmıştı ve bu akşam Akdo Saray'da düzenlenen lansmanla birlikte kulübümüzün 2024 yılı boyunca giyeceği formalar tanıtıldı.

Sarı, siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere dört ayrı renkte tanıtılan formaların ön tarafında; en altta forma numarası, hemen üzerinde Hasırcıoğlu AVM yazısı bulunmakta. Sağ üstünde kulübümüzün ve sol üstte Hasırcıoğlu AVM'nin amblemi yer almakta. Formanın sağ ve sol kolların üst tarafında 2024 yılı konaklama sponsorumuz olan Başkonuş Yaylası'nın amblemi yer almakta. Formanın arka tarafında ise; üstte Kahramanmaraş Gesk, hemen altta forma numarası ve en altta ise Hasırcıoğlu AVM yazıları yer almakta.

Akdo Saray'da düzenlenen 2024 yılı forma tanıtım lansmanı iftar yemeği ile başladı. Kur'an-ı Kerim okunup dua edilerek devam etti. Akabinde, Hasırcıoğlu Ÿonetim Kurulu Üyesi Mehmet Hasırcıoğlu ve kulüp başkanımız Mustafa Çakmak lansmanda konuşma yaptılar. Son olarakta formaların tanıtımı gerçekleşti.

Lansmanda konuşma yapan Hasırcıoğlu AVM Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hasırcıoğlu, görme engelli sporuna verdikleri desteklerden ötürü mutlu olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ayrıca Spor kulübümüze yapacağımız maçlarda başarılar diledi.

Kulüp başkanımız Mustafa Çakmak ise, Kahramanmaraş'taki iş adamlarımızın tıpkı Hasırcıoğlu AVM'nin olduğu gibi engelli sporuna destek çıkmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca verdiği desteklerden ötürü Hasırcıoğlu AVM ve Başkonuş Yaylası'na teşekkürlerini iletti.

Forma tanıtım lansmanına; Hasırcıoğlu AVM Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hasırcıoğlu, kulüp başkanımız Mustafa Çakmak ile yönetim kurulu üyelerimiz ve aileleri, sporcularımız ve aileleri, Aksu TV ve yerel basın mensupları katılım gerçekleştirdi.