Site Logo

KİPAŞ HOLDİNG'TEN KAHRAMANMARAŞSPOR AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz Günlerde Basında Yer Alan Kipaş Holding’in Kahramanmaraşspor’un İsim Sponsoru Olduğu Yönündeki Haberlerle İlgili Kipaş Holding Bir Basın Açıklaması Yaptı.

Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi.

TFF 2.Lig'de Mücadele Veren Kahramanmaraşspor Futbol Takımımızın İsminin ‘’Kipaş Kahramanmaraşspor’’ Olarak Değiştirilmesi İle İlgili Kamuoyundan Oluşan Yanlış Bir Algıya Açıklık Getirmek Üzere Bu Bildiriyi Yapma İhtiyacı Doğmuştur:

1-Gerek Kipaş Holding Olarak Gerekse İştirakçisi Olduğumuz Akedaş Adına, Kentimizin Tanıtımı Adına Önemli Bir Misyona Sahip Olduğuna İnandığımız Futbol Takımımızın Her Zaman Destekçisi Olmuşuzdur Ve Olmaya Da Devam Edeceğiz.

2-Bu Yıl İçerisinde De Profesyonel Futbol Takımıza Kipaş Holding Olarak Maddi Yardımda Bulunduk. Kulüp Yönetimi De Jest Olarak Firmamızın İsmini Futbol Takımımıza Vererek Adını ‘’Kipaş Kahramanmaraş Spor’’ Olarak Tescil Ettirmiş.

3-Bizim Kipaş Holding Olarak Kahramanmaraşspor’u Almamız, Yönetimine Geçmemiz Söz Konusu Değildir. Sadece Yaptığımız Yardımdan Dolayı Kulüp Yönetiminin İnsiyatifi İle İsim Değişikliği Olmuştur.

4-Kahramanmaraş Spor’un Mevcut Bir Başkanı Ve Yönetimi Vardır, Bizlere Düşen Görev İse Bu Takıma Ve Yönetimine Sahip Çıkarak Destek Olmaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Kipaş Holding