Site Logo

HAKAN MENEKŞE KAHRAMANMARAŞSPOR'DA

2017-2018 sezonunda 2.ligde şampiyonluk parolası ile yola çıkan Kahramanmaraşspor’da sportif direktör görevine Hakan Menekşe getirildi.

2017-2018 futbol sezonunda şampiyonluğu hedefi ile yola çıkan Kahrmanmaraşspor’da Teknik ekip oluşturma yolunda hareketli günler başladı. Ağustos ayının son haftasında başlayacak olan lig maçları öncesi Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, geçtiğimiz hafta içerisinde Basın Mensuplarıyla bir araya gelerek takım için önemli açıklamalarda bulunmuştu. Başkan Ceyhan, açıklamasında özellikle yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir ekip yapmak istediklerini ve bunun içinde üst düzey bir Teknik Adam arayışı içinde olduklarını takımada 6 nokta transfer yapacaklarını kaydetmişti. Başkan Ceyhan’ın bu açıklaması taraftarları sevindirirken kentte ise büyük bir yankı uyandırdı. Daha şimdiden şampiyonluk hayalleri kuran taraftarlar, sezonun başlayacağı günü merakla beklenirken ilk imza Sportif direktörlük transferi ile gerçekleştirildi. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da sportif direktör görevine Hakan Menekşe getirildi.

Futbolculuk döneminde Kahramanmaraşspor’da forma giyen Hakan Menekşe daha önce Balıkesirspor ve Sivas Belediyesporda da sportif direktör olarak görev yapmıştı. Geçtiğimiz yıl 2.lig beyaz grupta play-off oynayan Sivas Belediyespor’da sportif direktör olarak görev yapıyordu.

TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLUYOR

Şampiyonluk için kolların sıvandığı Kahramanmaraşspor’da Sportif Direktör sonrası teknik direktör de açıklanmak üzere. Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor da sportif direktör Hakan Menekşe ile anlaşma sağlandıktan sonra gözler teknik direktöre çevrildi. Kahramanmaraşspor​Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, şuanda 5 teknik adamla görüşmeler sürüyor. Sportif direktör olarak Hakan Menekşe ile anlaşma sağladık. Kendisi daha önce firmamızı terletmiş çalıştığı takımlarda 3 tanesinde şampiyonluk birinde de play-off oynamış başarılı ve başarıyı ilke edinmiş bir kardeşimiz​. Çalışmalar devam ediyor. Şimdi sıra geldi teknik direktör konusuna. Bu hususta görüştüğümüz​ 5 isim var. Bu hafta bu sorunu çözmek istiyoruz. Belki de Pazartesi gününü bulur ama Teknik Direktör arayışımız bitmek üzere. Daha önce de dediğim gibi hedefe inanan ve bize bu noktada birikimi ve enerjisi katkı sağlayacak bir isimle anlaşmak istiyoruz. Hedefimiz kesinlikle şampiyon olmak’ dedi.

TRANSFER HAREKETİ BAŞLADI

Şampiyonluk için yola çıkılan Kahramanmaraşspor da transfer hareketi başladı. Görüşmeler devam ediyor. Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor da transfer hareketi başladı. Geçen sezonki omurgayı koruyan kırmızı beyazlı ekip eksik gördüğü mevkilere nokta transferler yaparak güçlü bir kadro kurmak istiyor. Listesinde Süper Lig, PTT 1. Lig ve 2. Ligden önemli oyuncular olan temsilcimiz şampiyonluk yarışında takıma ciddi katkı sağlayacak oyuncularla anlaşacak. Şimdiden görüşmeler devam belli bir yol katedilen oyuncular var. Sportif direktör Hakan Menekşe ve Başkan Fatih Mehmet Ceyhan görüşmeleri sürdürüyor. Öte yandan hedefin şampiyonluk olarak belirlenmesinin ardından Kahramanmaraşspor’a çok önemli isimler de öneriliyor. Başkan Fatih Mehmet Ceyhan’ın kapısını çalan çok sayıda menajer de çok önemli oyuncuların isimlerini getiriyor. Başkan Ceyhan ise öncelikle bildiği izlediği ve takip ettiği oyunculara öncelik veriyor. 

(HABER: İLKER YİYEN)