Site Logo

ASLAN KIRKLARELİNE BİLENİYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurupta bu hafta sonu oynayacağı Kırklarelispor maçına hazırlanan Kahramanmaraşspor galibiyet için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı grupta ikinci yarıya kötü bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Gümüşhanespor ile berabere kalarak gümüş değerinde bir puan kazanmış, birazda olsa moral bulmuştu.

Gümüşhanespor karşısında oynanan güzel futbolun sonucunda galibiyeti kaçıran ve bir puanla yetinerek kendine gelen Kahramanmaraşspor, bu hafta sonu oynayacağı Kırklarelispor maçına sıkı hazırlanarak mutlak galibiyet arayacak.

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idmanla sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, üç puan için tüm hazırlıklarını sürdürürken, sakatlığı süren Ramazan Durdu’nun tedavisi sürerken, Göztepe maçında kırmızı kart gören Özcan Dağ ile, geçtiğimiz hafta Gümüşhane deplasmanında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Gökhan Ünver’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Cezalı oyunculardan Özcan Dağ ve Gökhan Ünver takımdan ayrı çalışırken, Kırklareli maçı kadrosunda bulunacak diğer oyuncular kondisyon ve organizasyon çalışmalarına devam ediyor. Antrenmanlara önce düz koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla ve zaman zaman kondisyon çalışmalarıyla sürdüren futbolcular, daha sonra çift kale maçlarla da Kırklarelispor maçının provasını yapıyor.

 

MUTLAKA TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Antrenman esnasında özellikle kısa paslarda ve atak organizasyonlarındaki çıkışlarda daha isabetli pas yapmaları konusunda bilgiler veren Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Yavuz Hastoprakçılar, “Bu maçtan galip gelebilmek ve üç puanı almak için yolu deneyeceğiz. Kendi evimizde rakibimize oyun oynatmadan, kendi oyunumuzu oynayarak, taraftarlarımıza hem güzel futbol izlettireceğiz, hem de uç puanı alarak üç puan hasretine son vermek istiyoruz. Bu üç puanla birlikte daha üst sıralara tırmanarak tehlike bölgesinden bir an önce uzaklaşmak istiyor. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz böylesi önemli bir maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. İnanıyorum ki her yöneyle onları bu maçta mutlu edip, biraz olsun rahat nefes alacağız.” dedi.

Hastoprakçılar, Gümüşhane beraberliği sonrası takımın genel olarak iyi bir hava yakaladığını belirterek, “Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden biriyle berabere kalmak bizim için aslında önemli değildi, Çünkü oynadığımız oyunun karşılığı elbette üç puan olmalıydı. Buna rağmen bir puanda olsa deplasmandan değerli bir puan aldık. Bu maç futbolcuların üzerinde olumlu bir etki oluşturdu. Bu hafta oynayacağımız Kırklarelispor’u da kendi evimizde yenip, iyi bir çıkışın başlangıcını oluşturacağız” şeklinde konuştu.

 

BU MAÇTAN ÜÇ PUANI ALACAĞIZ

Her antrenmanda olduğu gibi son antrenmanları da yakından takip eden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, Kırklareli maçından mutlaka üç puanla çıkacaklarını söyleyerek, “Futbolcularımıza güvenimiz her zaman olduğu gibi yine tamdır. Onlar kendi potansiyellerinin farkında. Kırklareli maçını alacaklarına da inanıyorlar. Kırklarelispor’u ilk maçta olduğu gibi bu maçda da yeneceğiz. Tek isteğim taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamaları. Böylesine bir maçta onları tribünde görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle de hem iyi oyun, hem de üç puanla birlikte sıkıntılı bir dönemeçten kurtulmak istiyoruz” sözleriyle taraftarlara çağrıda bulundu.

Haber: İlker YİYEN