Site Logo

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'UN RESMİ SİTESİ AÇILDI

Spor Toto 3. ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor resmi sitesi ile spor kamuoyuna hizmet etmeye başladı.

3 sezondur Kahramanmaraş futbol camiasında adından sıkça söz ettiren ve güzel futbolu ile Kahramanmaraş’ın profesyonel futboluna değer katan 2 sezondur da 2. Ligin kapısını aralayıp bir türlü içeri giremeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor resmi sitesi ile takım hakkındaki özel bilgileri sporseverlere aktaracak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Futbolun yanı sıra Güreş, Voleybol ve 12 branşını da farklı kategorilerde haberlerini içerisinde barındıracak olan site Futbol kulübünün alt yapısındaki bütün kategorilerini de güncel olarak takibe alıp siz sporsever halka servis edecek.    

TARAFTAR SİTESİ İLE ÖZDEŞİYOR

2005 Yılında Maraşlıyız biz Platformundan ayrılarak Kahramanmaraşlı Taraftarların Hizmete açılan Kahramanmaraşspor.org şimdi aynı yayın organı üzerinden Kahramanmaraş’ın Spor Toto 3. Ligdeki Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un da Taraftarını bir çatı altına toplamak için Test yayını ile KAHRAMANMARASBBS.ORG ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un taraftarına da hitap etmeye başladı.

Yıllardır Kahramanmaraş Spor Kamuoyuna hizmet eden Kahramanmaraşspor.org Taraftar sitesi Mehmet İmamoğlu ve Halil Geyik gibi tecrübeli editörleri ile Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşarken Kahramanmaraş’taki  güncel, tarafsız haberleri ile de farkını ortaya koyuyor. Haber Kaynaklarını ise Kahramanmaraş Yerel Basının dan alan Kahramanmaraş’ın Taraftar Sitesi Facebok, Tiwetter gibi Sosyal Paylaşım sitelerinden de takipçilerine ulaşarak Spor kamuoyunu bilgilendiriyor.

Bundan sonraki hayatında Kahramanmaraş’ın iki Profesyonel takımının taraftarına da hizmet etmeyi amaçlayan Taraftar sitesi bir bakımdan da Kahramanmaraş’ın iki takımına hizmet veren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ile aynı özelliği ve aynı düşünceye sahipliği ile de dikkatleri çekiyor.  

Sitenin Linki: www.kahramanmarasbbs.org