Site Logo

K.MaraŞspor'un KonuĞu KarŞIyaka

PTT 1.Lig’de mücadele eden ve ligde kalma savaşı içerisinde bulunan temsilcimiz Kahramanmaraşspor 4 günlük aranın ardından yine zorlu bir müsabakaya çıkmaya hazırlanıyor.

15 Şubat cumartesi günü ligin zirveye oynayan iddialı ekiplerinden Orduspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak sürpriz şekilde puan alan temsilcimiz artık kendi evinde oynayacağı Karşıyaka müsabakasından galip gelerek mucizeye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

KARŞIYAKA MAÇI BUGÜN AKŞAM

Orduspor deplasmanında sezonun en iyi futbolunu oynayan ama bir türlü tehlikeli pozisyonları gole çeviremeyerek güçlü rakibi karşısında 2 puan kaybeden fakat sergiledikleri güzel oyunla ligde kalma umutlarının devam ettiğini gösteren Kahramanmaraşspor’umuz Ligdeki 26. Hafta karşılaşması olan Kahramanmaraşspor- Karşıyaka müsabakası bugün akşam saat 19.00’da 12 Şubat stadyumunda İzmir temsilcisi Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak.

KAHRAMANMARAŞSPOR EZİLMEDEN MÜCADELE EDECEK

Ordu Deplasmanından 1 puanla güçlü rakibine ezilmeden dönen Kahramanmaraşspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyakaspor karşılaşmasında da puan ve puanlar için sahaya çıkacak. Kendi sahasında oynayacağı karşılaşma da zaman zaman zor anlar yaşasa da bu karşılaşma kendisi için çok önemli bir karşılaşma olacak. Düşmeme adına saldıran Akdeniz Aslanı bu karşılaşmada en çok puan ihtiyacı olan bir ekip olarak göze batıyor. Kendi evinde taraftarının da desteğini de arkasına alacak olan Kırmızı- Beyazlı ekip mutlaka ezilmeden kazanmak zorunda.

KARŞIYAKA KOLAY LOKMA DEĞİL

Takımın başına Yusuf Şimşek’i getirdikten sonra yükselişe geçen Karşıyaka takımı geçtiğimiz hafta kendi evlerinde oynadıkları zorlu Manisapor karşılaşmasında ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarı rakibini 3-2 mağlup ederek ne kadar güçlü bir takım olduğunu gösterdi.

Düşme potasında bulunan rakipleriyle arasındaki puan farkı çok olmayan ve 2-3 maç seri galibiyetler alabilme başarısı gösterse ligdeki bulunduğu tehlikeli konumdan uzaklaşabilecek olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor bu hedefle çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Orduspor deplasmanında kart cezalısı olduğu için oynayamayan başarılı oyuncu Adem Aydın’da teknik direktör Orhan Şerit’in forma vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

TRANSFERLERİ TAKIMA DOPİNG YAPTI

Karşıyakaspor kulübü, ara transferde kadrosuna kattığı Onur, Cafercan, Ahmet, Can ve Cenk'ten büyük verim alıyor. Geçen sezon devre arası birçok oyuncusunu kaybeden ve takımı güçlendiremediği için ilk 6 yarışında başarıya ulaşamayan Karşıyaka, bu sezon ara dönemi oldukça akıllı transferlerle kapattı ve bunun meyvalarını toplamaya başladı. Yeşil-kırmızılılar, forvet hattını Ankaraspor'dan Can Erdem, Denizlispor'dan Ahmet Arı ile güçlendirip iki oyuncunun da gol attığı Adanaspor ve Manisaspor maçlarını kazanmasını bildi. Ayrıca orta saha için ısrarla peşinden koşup renklerine bağladığı Tavşanlı Linyitspor'dan Cafercan Aksu'nun ilk kez forma giydiği Manisaspor maçında golle tanışması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Ahmet Arı gibi devre arasında Denizlispor'dan transfer edilen ön libero Onur Alkan da ilk maçında gol atmayı başaran bir diğer oyuncu oldu. Orduspor deplasmanında müthiş bir gole imza atan Onur'un çabası hakemin çok kötü yönetimiyle puana dönüşememişti. Karşıyaka'nın ara transferde kadrosuna Çaykur Rize'den kattığı Cenk Güvenç ise tüm maçlarda görev yapıp savunmada dikkati üzerine çekmeyi başardı.

ASLAN TARZANIN YANINA MORALLİ GİTMEK İSTİYOR

Bugün oynayacağı maçın ardından hafta sonu tekrar bir maça çıkacak olan temsilcimiz Manisaspor deplasmanına gidecek. Taraftarlarını daha fazla üzmemek isteyen Kahramanmaraşspor kendi evinde oynayacağı bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp Manisaspor müsabakasına bir nebzede olsa rahat gidebilmeyi planlıyor. 12 Şubat Stadyumun’da oynanacak olan bu zorlu müsabaka saat 19:00’da başlayacak. Müsabakayı TRT WEB TV den izleyebilirsiniz.