Site Logo

ORHAN ŞERİT:“BİRİLERİNİ GÖNDEREREK AMACA ULAŞILMAZ”

Taraftarın kendisi için istifa sitemine cevap veren Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, “Takımımızın durumu ortada, Sezon başında kurulan yeni bir takımız ve Artık bu camiada birilerini göndererek amaca ulaşılacak gibi görünmüyor. Gün birlik beraberlik günüdür” dedi.

Teknik Direktör Şerit konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Takımımız biliyorsunuz. Sezon başından beri kuruluyor, yeni oyuncular geliyor. Bir kısmı gidiyor, antrenörlerde değişiklik oluyor. Ben bu takımın dördüncü hocasıyım. Özellikle bu yeni yapılanma sürecinde sıkıntıları bütün camiamız biliyor. Artık bu camia birilerini göndererek amacına ulaşacak bir camia değil. Dolayısı ile hep beraber bütünleşirsek bir noktaya varabiliriz. Tepkinin çıkış haline bakarsanız çok manidar. Ama şunu tekrar söylüyorum bu takım devre arasında yeniden oluşmuş bir takım. İlk yarı biterken benim geldiğim 5 müsabaka da ortada oynadığını kanıtladı. Özellikle bizim arzumuz ve bir teknik direktörün arzusunu biliyorsunuz. Bizim arzumuz ise mevcut takımın mutlaka korunması idi. Maalesef çeşitli sebeplerle bu takımı koruyamadık. Yani bu takımı koruyamayan ben değilim. Başkanda değil tek başına ama bütün gücümüz, şehrimizin gücü bir araya gelip biz onu başaramadık. Dolayısı ile yeni bir oluşum içerisine girdik. Yeni arkadaşlarımız katıldı bize. Genç arkadaşlarımız katıldı. Kimisi antrenmansız, özellikle bir antrenman yaparak maça çıktığını maçları da hatırlayalım. Bu arkadaşlarımız çok kısa sürede takıma uyum sağladılar. Bugün ortaya koydukları mücadele tabi ki küçümsenecek bir şey değil. Tabi bu kendi açımdan böyle, tabi sizler veya taraftarımız bu konuda ne düşünüyor bilemem. Oyuncularımız mücadelelerini gösterdiler” dedi.

“ARTIK NE YAPABİLİRİZİ KONUŞMAMIZ LAZIM”

Zamanın git gide daraldığına dikkat çeken Teknik Direktör Orhan Şerit, artık birbirimizle didişme zamanı değil, bu takım için ne yapabiliriz demenin zamanı geldiğini ifade etti.

Kırmızı Beyazlı takımın Teknik Direktörü Orhan Şerit;  “Bu takım bu taraftara layık bir oyuncu kitlesidir. Mutlaka desteklenmelidir. Taraftarımızın da bizle beraber, hep beraber bundan sonraki kalan maçlarda nasıl önlem alırız, nasıl iş yapabiliriz, neler yapabilirizi konuşmamız lazım. Gerçekten bu takımın mücadele ettiğini bundan sonraki maçlarda da mücadele edeceğini, maç kazanabileceğini PTT’ye layık bir takım olduğunu herkese göstermemiz lazım. Taraftarımızın da bizim için çok önemli bir unsur olması lazım bizim için bu takım için” dedi.

“BİRŞEYLERİ ZORA SOKTUK FARKINDAYIZ”

Kahramanmaraşspor’un 3 sezondur formasını giyen Tecrübeli Futbolcusu Erhan Kurt yaptığı açıklamada Ligde bir şeyleri zora soktuklarının farkında olduklarını ama değiştirebileceklerini de bildiklerini ifade ederek 3 puanlık sistemde her şeyin olabileceğini ifade etti.

Tecrübeli oyuncu Erhan Kurt konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bugünkü maç için öncelikle bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Mersin İdman yurdu bildiğiniz gibi bu ligin iyi kadrosuna sahip hedef üzerine kurulmuş bir ekip. Böyle bir takıma karşı çok iyi mücadele ettik. Maçın başından sonuna kadar üstün mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Maçın başında yakaladığımız önemli pozisyonlar var. Gerçi iki haftadır önemli pozisyonlar çıkarıyoruz. Maça iyi başlıyoruz. Bunları değerlendire bilsek çok farklı yöne gidecek ama şanssızlık mı beceriksizlik mi artık ne derseniz deyin, bir türlü bu pozisyonları gole çeviremiyoruz. Önümüzde 14 tane daha maç var. Mücadele ettiğimiz takdirde bir şeyleri zora soktuk farkındayız ama değiştire bileceğimizi de biliyoruz. Sonuçta 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Biz mücadele gücümüzü isteğimizi, arzumuzu sürdürdüğümüz sürece Kahramanmaraşspor adına bu sene güzel eyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

“ZORLU BİR MAÇA ÇIKACAĞIMIZI BİLİYORDUK”

Kahramanmaraşspor’un yeni Transferlerinden Akın Açık ise yaptığı açıklamada Mersin İdmanyurduspor’un konumunu bildiklerini ve maça ona göre hazırlandıklarını ifade etti.

Genç oyuncu Akın Açık mağlubiyetin kendiler açısından hiç iyi olmadığını ifade ederek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Biz zorlu bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Hafta içerisinde çok iyi çalıştık. Hocamızın bize söylediklerini sahaya yansıtmaya çalıştık. Maça iyide başladık. İyi mücadele çıkardık, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik bence sonuç çok daha farklı olabilirdi. 2-0Lık mağlubiyeti takım olarak hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Daha önümüzde önemli maçlar var. Tabi ki elimizden geleni yapmaya çalışacağız önümüzdeki maçlar için. Daha iyi hazırlanıp artık bu gidişe dur demek istiyoruz” dedi.