Site Logo

Recep HocayI YedİrmeyeceĞİz

 Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir’in Kahramanmaraş için ayrı bir değer olduğunu ifade ederek Hocalarını kimselere ezdirmeyeceklerini ifade etti.

Kurulduğu günden buyana Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Deneği son günlerde yaptığı aktivitelerle spor gündeminde çok yer alıyor. Son olarak Stadyumda Emniyeti Protesto ederek Tribünleri boşaltan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği, şimdi de Takımlarının Teknik Direktörlerine sahip çıkarak ezdirmeyeceklerini ifade ediyorlar.

İyi günde, kötü günde takımlarının yanlarında olduklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “ Takımlarımızın başarısızlığına sevinenler, mutlu olanlar’a seslenerek Recep Hocayı yedirmeyeceklerini ifade etti.

Başkan Özçelik, Biz burada olduğumuz sürece hiç kimse hayal kurmasın, Biz herkesin ne yaptığını görüyoruz. Bu takımın ve Hocamızın üzerinde oyunlar oynanıyor. Kim olursa olsun bu oyunları oynayanlar bir gün cezasını çekecek. Biz hocamızdan ve takımımızdan memnunuz” dedi. 

“FIRSATCILARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”  

Her takımın inişli, çıkışlı bir grafik çizeceğini ifade eden Dernek Başkanı Dursun Özçelik, “Ligde her takım Şampiyonluk üzerine kuruluyor. Her takımın hedefi mutlaka olacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da Hedefi olan ve Şampiyonluk hedefi ile kurulan bir takım. Sezon başında Teknik Direktör olarak takımın başına getirilen Recep Aydemir ise Kahramanmaraş için ayrı bir değer. Kahramanmaraşspor’da en uzun sezon futbol oynayan, takım kaptanlığı yapan bir kişi. Daha önceki sezonlarda Kahramanmaraşspor’unda Teknik Direktörlüğünü de yaptı. Şimdi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başında görev yapıyor. Ligin başında çok iyi bir Grafik Sergileyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz son haftalarda iç saha ve dış sahada düşüş grafiği sergilemekte. Her takım inişli çıkışlı bir grafik sergiler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuzda bunlardan biri. Gönül ister ki düşüş yaşamasın ama maalesef saha içerisinde farklı işler peşinde olanlar var. Ben inanıyorum ki ayrık otlar birer birer temizlenecek. Recep Hoca üzerinde çok farklı oyunlar oynanıyor. Tribünde Takımım mağlubiyetine sevinen çok insan olduğunu görüyoruz. Kısacası Fırsatcılara fırsat vermeyeceğiz. Akbabalar Recep Hoca nasıl gider, Yılmaz Hoca nasıl gider bu takımdan düşüncesi ile onu gönderir, bunu getiririz hesapları yapıyor. Bu hesapların gerçekleşmesine izin vermeyeceğiz. Biz Recep Hocamızdan memnunuz. Recep Hocamız bizim canımız, ciğerimiz kısacası bizden biri onu ezdirmeyiz” dedi.

“KAHRAMANMARAŞLI TRİBÜNDE MAĞLUBİYETE SEVİNMEZ”

Tribünlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un mağlubiyetine sevinen çok insanın olduğunu ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Gerek Kahramanmaraşspor’un gerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un mağlubiyetine, gerilemesine çok sevinen insan var. Kendini Kahramanmaraşlı hisseden kişi mağlubiyete kahrolur. Ama maalesef biz sevinenleri çok görüyoruz. Ve o sevinenlerin Kahramanmaraşlı olduğundan şüphe duyuyoruz. Burada takımların düşüş yaşamasını, farklı hesapların peşinde olduğunu gösteriyorlar. İnşallah o hesapları ters teper de takımlarımız onlardan ve onun gibi düşünenlerden kurtulur. Bu takım başarılı olursa bir üst Lige çıkar arkadan gelen Elbistan, Türkoğlu da bu takımları örnek alır onlara Lokomotif bir takım olur ve onlarda başarı göstererek Şampiyonluk yaşar” dedi.

“TAKIMLARIMIZIN KÜME DÜŞMESİ İÇİN DUA EDİYORLAR”

Şehirde iki takımın iyi yolda olmasını, takımın şampiyonluk yaşamasını istemeyen birçok insanın olduğunu ifade eden Özçelik, Kahramanmaraşspor’un ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Mağlubiyetini isteyenler bu takımların başarısını kıskanan kişilerdir. Bunlar takımların iç saha maçlarında Tribünde yer alırlar ve maç sonuna kadar mağlubiyet için dua ederler. Mağlubiyet alındığında ise güle oynaya tribünleri boşaltır hatta ellerinden gelse tribünü galeyana getirirler. Bunlara bu fırsatı tanımamak için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız” dedi.

“BAŞARISIZLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ”

Takımlarımızın başarısız olması için dua edenler bence yanlış düşünüyor diyen Özçelik, Başarısızlığın herşey de olduğu gibi Futbolda da kimseye faydası olmaz. Başarısızlık umutsuzluğu sürükler. Siz takım başarısız olunca takımın size kalacağını düşüne bilirsiniz ama o iş o kadar kolay değil. Başarısızlığın bu şehre faydası olmadığı gibi bu şehrin insanına da faydası olmayacağını da ortada. Bırakın bu düşünceleri de Başarı için bir şeyler yapın” ifadelerini kullandı.