Site Logo

ÇaĞdaŞ Topal ''Hedefİ Olan Bİr TakIma Geldİm''

Turgutluspor'dan transfer edilen Çağdaş Topal, Kahramanmaraşspor A.Ş'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve bu camiaya layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

NEREYE GELDİĞİM FARKINDAYIM

 

Kahramanmaraşspor A.Ş’ye geldiği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Çağdaş Topal, "Transfer için mutluyum. İnşallah bu camiaya layık olurum. Uzun süredir görüşülen bir transferdi. Neticesinde bugün her şey bitti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Turgutlu’da çok iyi sezon geçirdim. Nasıl bir takıma geldiğimin farkındayım. İnşallah Turgutlu’da gösterdiğim başarıları burada devam ettiririm" dedi.

 

HEDEFLERİM HER ZAMAN ÜST SEVİYEDEDİR

 

Topal, "Böyle bir takımın hedefleri her zaman en üstlere çıkmaktır, üst üste şampiyonluklara yaşamak olmalıdır.  Banim hedeflerim her zaman üst seviyededir. Kahramanmaraşspor A.Ş çok uzun yıllara dayanan bir mazisi var. Benim için Kahramanmaraşspor A.Ş çok büyük takım. Oyunumuzu üst seviyeye getirirsek, finale kadar gideriz.

 

GÜCÜMÜN SON DAMLASINA KADAR

 

Son olarak taraftara seslenen Topal, "Oynadığım tüm kulüplerde, o kulübün formasına layık olmaya çalıştım. Saha içi ve saha dışında. O formanın hakkını vermeye çalıştım. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkınaydım. Kahramanmaraşspor A.Ş formasına layık olmak içi sahada gücümün son damlasına kadar mücadele edeceğim. Umarım bu formayla büyük başarılar imza atacağım" dedi.

 

Haber: İlker YİYEN