Site Logo

Ferudun Kolat'tan çarpIcI açIklamalar..!

Ferudun KOLAT. Sonunda patladı; Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Feridun KOLAT Gölcükspor maçı ile ilgili TARAFSIZ SAHA programında yaptığı açıklamada taraftarımız beni hayal kırıklığına uğrattı bana büyük başkan diyerek teknik ekibime küfür ettiler. Teknik ekibime küfür etmek demek bana küfür etmek demektir dedi. Kahramanmaraş Yerel Yöneticilerine sitem eden Feridun başkanımız içini döktüğü proğramda maça gelmeyen mülki amirlerden yakındı Nazilli ve Gölcük belediye başkanları deplasman maçına gelirken bizim belediye başkanımız valimiz niye gelmiyor diye sordu. Kahramanmaraşspor taraftarları maça gelmeyen Valimiz Sayın; Şükrü KOCATEPE ve Belediye Başkanımız Sayın; Mustafa POYRAZ a hiç tepki göstermezken, Benim hocam ve sportif direktörümü istifa ya  çağırıp küfür ediyorlar ve deplasmanda görmediğimiz olayları çıkartıp takımımızın  otobüsünü taşlıyor dedi. 

Taraftar maça gelmeyen Vali, Belediye Başkanına ve Yerel Yöneticilere tepkisini göstersin. Burada canla başla bir şeyleri başarmak için çalışan, ekmek parasını kazanan teknik ekibimi değil dedi. Ayrıca teknik direktör konusuna değinen KOLAT, Orhan hocayı istifaya çağıran kişiler galiba takıma teknik direktör getirecekler eğer öyleyse getirsinler benimde   alt yapı için hocaya ihtiyacım var üç dört tane yollasınlar dedi.

 

Belediyespor yöneticisinin belediye başkanının Kahramanmaraşspor’a yardımları olduğunu iddia etmesine sinirlenen Kahramanmaraşspor başkanı Feridun KOLAT, evet sayın poyraz Belediyespor’a her türlü yardımı yapıyor dedi. Belediye başkanı Sayın; Mustafa POYRAZ tesislerin yapımı için sana bir çivi bile çaktırmam, hepsini biz belediyensin imkanları ile yaparız dei ama, belediyenin yapacağı işlerin hepsini ben yaptırdım dedi. Mustafa Poyraz’ın Kahramanmaraşspor’u kafasından sildiğini de söyleyen KOLAT, ben büyük hedefler için geldim maalesef   Valimiz Sayın; Şükrü KOCATEPE ve Belediye Başkanımız Sayın; Mustafa Poyraz’dan hiç destek görmedim diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: KahramanMarasSpor.Org