Site Logo

KMS taraftarIna yakIŞmadI...!

Kahramanmaraşspor A.Ş’nin kendi sahasında oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Gölcükspor maçı sonrasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Puan kaybına tepki gösteren taraftarlar Kulüp Başkanını alkışladı ve teknik ekibe tepki gösterdi. 

.

 

1 Mayıs 2011 yılında yapılan kongrede kimse aday olamayınca Kahramanmaraş dışından bir şirket olan Vizyon Grup yönetim kulu Kahramanmaraşspor’a talip olarak kulübü aldı. 500.000 Nüfuslu bir şehirden bir babayiğit çıkmadı. Vizyon grup yönetim kurulu ve Kahramanmaraşspor. A.Ş. Başkanı Ferudun KOLAT Kahramanmaraşspor’u alarak yeniden bir kadro kurdu. Transfer yasağını kaldırdı.

 

 2011/2012 Futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Kırmızı Beyazlı ekibimiz özellikle son dakikada yediği gollerle taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar oynanan oyundan memnun değil.Tabi taraftarın memnun olmadığı kadar yönetimde memnun değildir. Bzi taraftar olarak üzülürken Kulüb başkanımız Sayın Ferudun KOLAT Bizden daha çok üzülüyordur.

 

Gölcük karşılaşması sonunda İstenmeyen olaylar meydana geldi. Bu olaylar Kahramanmaraşspor taraftarlarına yakışmayan olaylar. Bir taraftar kendi takım otobüsünü taşlarmı ? Kendi takım otobüsünün tekmelermi ? Ben dün maçtan sonra olayları uzaktan takip ettim. Olayları çıkartan, takım otobüsünü taşlayan kişiler ilk defa gördüm. Yaklaşık 25 yıldır Kahramanmaraşspor’un maçlarına giderim ama ilk defa takım otobüsünün taşlandığını ve tekmelendiğini gördüm. Çıkan olayları sanki birileri bilinçli olarak yaptı. Kahramanmaraşspor’un başarılı olmasını istemeyen kişiler dün 12 Şubat stadyumunda ortaya çıktılar ve taraftarları takıma karşı kışkırttılar.

 

Bu takım 3 hafta üst üste galibiyet alsa acaba o otobüsü tekmeleyen Taş atan kişiler hangi yüzle maçlara gelecek, Hangi yüzle o futbolcuları alkışlayacak. Kahramanmaraşspor’un Galibiyetine nasıl seviniyorsak, Beraberliklerine ve mağlubiyetlerini sukunetle karşılamalıyız. Daha oynanmamış 30 maç ve ortada duran 90 puan var. Liğ uzun bir maraton bu takım elbette düzelecektir.

 

Hoca konusunda Sayın başkanımız Ferudun KOLAT gerekli tedbirlerini almıştır. Taraftarın görevi Takımını desteklemektir. Taraftar takımını desteklesin. Başkan takım için ne gerekiyorsa en iyi yapacak kişidir. Başkanın ve yönetim işine taraftar karışmasın artık.

  Haber: Ersoy Sönmez