Site Logo

Kaplan'dan anlamlI zİyaret..

Gecen sezon Kahramanmaraşspor’da mücadele eden Ali Burak Kaplan takım arkadaşlarıyla hasret giderdi..

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Kahramanmaraşspor, Pazar günü oynayacağı Afyonkarahisarspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak zorlu maç için sıkı bir şekilde hazırlıklara başladı.

Geçen hafta Bursa deplasmanında zorlu bir mücadele sonrası 3-1 lik bir skor ile mağlup olan Kahramanmaraşspor Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynayacağı Afyonkarahisar karşılaşmasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Vali Saim Çotur Stadyumunda Teknik Direktör Hüseyin Yenikan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saatlik bölümünde düz koşu yapan futbolcular daha sonra çift kale maçla idmana devam etti.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Teknik Direktör Hüseyin Yenikan’ın zaman zaman futbolcuları uyardığı, gol yollarında etkili olamayanlara ise, "Daha dikkatli olmalısın" yönünde ikazlarda bulunduğu gözlendi.

Antrenman sonrası geçen sezon Kahramanmaraşspor forması giyen futbolcu Ali Burak Kaplan takım arkadaşlarına baklava dopingi yaparak hasret giderip takımın gidişatı hakkında bilgi aldı.

Geçen sezon takımda güzel futbolu ile Kahramanmaraşspor’a katkı sağlayan Kahramanmaraşlı futbolcu yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş benim memleketim. Kahramanmaraşspor’da benim takımımdır. Bu takımda bir birinden değerli arkadaşlarım bulunmakta. Bende kendi memleketime gelip geçen sezon futbol oynadığım arkadaşlarımı ziyaret edip onlara baklava ikramı yapmak istedim. Spor hayatımı İstanbul’da ki açtığım işyeri nedeni ile dondurdum. Ama halen bonservisim Kahramanmaraşspor’dadır. Sezon başlarken takıma çağırdılar ama işlerimin yoğunluğu nedeni ile gelemedim. Futbolu tam anlamı ile bırakmış değilim neyin ne olacağı belirli değil. Bir bakarsınız futbolcu olarak sahalara dönerim bir bakarsınız teknik direktör olarak takım çalıştırırım. Hocalık için başvurular yaptım. Sonucun gelmesini beklemekteyim. Kahramanmaraşspor - Afyonkarahisar maçını izleyip daha sonra İstanbul’a gidip işimin başında olacağım" dedi.