Site Logo

Murat Önür'den KMS'lİ futbolculara moral zİyaretİ

Genç ve başarılı futbolcu Murat Önür Kahramanmaraşspor'u ziyaret etti..

Geçen sezon Eskişehirspor’da futbol oynayan ve şuan kendisine takım arayışında olan aslen Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesi doğumlu Murat Önür Kahramanmaraşspor’un antrenmanını izleyerek genç futbolculara tavsiyelerde bulundu.

Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor Afyonkarahisarspor maçının Vali Saim Çotur Stadyumunda idmanlara hazırlanan Kırmızı-beyazlıları ziyaret eden Murat Önür Genç futbolculara taktiksel açıda konular anlatarak onlara moral verdi. Kırmızı- beyazlıların takım kaptanı Mehmet Akif Alıcı ile sohbet ederek "sen bunların ağabeyi içlerinde en tecrübeli isimsin seni ve takımını büyük başarılar bekliyor" diyerek bazı tavsiyelerde bulundu.

Tecrübeli Futbolcu Murat Önür ziyaret hakkında Gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada "Kahramanmaraşspor genç bir kadroya sahip tecrübe acısından yok denecek kadar az, herkes tecrübeyi doğuştan kazanmıyor, pişe pişe tecrübeyi elde edecekler. Pazar günü güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Grubun liderini konuk edecek Kahramanmaraşspor. İşi aslında zor ama bu gençlerin moral ve motivasyona da ihtiyaçları olduğuna inanıyorum. Onlar taraftarın desteği ile bu maça çıkarak mücadele edip çaba sarf edecekler. Taraftarımız onları umarım yalnız bırakmazlar diyerek Pazar günü oynanacak maçta Kahramanmaraşspor’a başarılar diliyorum" dedi.

Haber: İlker Yiyen