Site Logo

Yenİkan: ''Tecrübenİn bedelİnİ ödedİk..''

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan yeni açtığı resmi internet sitesinde ( www.huseyinyenikan.com ) bu sabah OYAK Renaultspor karşılaşması hakkında yaptığı değerlendirmede şu açıklamalara yer verdi..

TECRÜBENİN BEDELİ

OYAK RENAULT maçına son derece iyi hazırlanmamıza rağmen takımımızda sezon başından beri bulunan -maça tutuk başlama hastalığı- yine başımıza geldi.. Maçın başında olan penaltı ve sonrasında stoperlerin dalgınlığı ve adam paylaşamaması sonucunda 2 - 0 geriye düştük . Adeta bu şoku üzerimizden atamadık. Hep dediğim gibi genç takımız, geriye düşmeden maçları götürmemiz lazım. Gol bir saniyelik bir olay. Gol yemezsek her maçı kazanma şansımız olduğu gibi geriye düştüğümüz periyotlarda maçı çevirecek tecrübeye sahip oyuncu sayımız az olduğu için bu maçtada sıkıntı yaşadık.. Buna rağmen 1 gol bularak maça ortak olmak için saldırmaya başladık, fakat yine kalemizde talihsiz bir gol daha görerek maçı kaybettik.

Artık bu maç bizim için geride kaldı. Gençler her zaman hata yaparlar. Önemli olan hatalardan ders alıp tekrar etmemek. Yenilen 3 golde de hatalı olan arkadaşlarımızın üçüde 18 yaşında. Ben inanıyorum ki İlyas arkadaşımız bir daha ceza sahasında taça doğru giden rakibe atlamayacaktır. Bu hatalar onlara tecrübe olacaktır.

AMA HER TECRÜBENİN BİR BEDELİ VARDIR,
BİZDE BU HAFTA BU BEDELİ ÖDEDİK..

Saygılar,

Hüseyin Yenikan
KMS Teknik Direktörü
www.huseyinyenikan.com