Site Logo

Yenİkan: ''Hedefİmİz galİbİyetle dönmek..''

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan deplasmanda oynayacakları maçta mutlak galibiyet parolası için gittiklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup`ta yer alan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor ligin 6 Haftasında oynanacak olan Oyak Renault spor maçına 3 puan için sahaya çıkacak. Kahramanmaraşspor Teknik direktörü Hüseyin Yenikan yaptığı açıklamada takımının bursa maçına hazır olduğunu söyleyerek Yalnızca Defans oyuncusu Hüseyin Keleş’in sakat olduğunun altını çizdi.

Yenikan yaptığı açıklamada şu kelimelere yer verdi: "Yalnızca Hüseyin’in bir sakatlığı var. İyileşip oynayabilecek hale gelirse onu da oynatacağız. Oynayamazsa da başka bir çaresine bakacağız. Oynayacak adamımız olmamasına rağmen çareler aramaya çalışıyoruz. Başka bölgelerden oyuncu dâhil edeceğiz. Hedefimiz tüm maçlardan puan almak. Rakip kim olursa olsun çok önemli, elimizden geleni yapacağız, maçlara da puan için gidiyoruz. Oynamak istediğimiz futbolu oynayıp, puanlarımızı toplayıp dönmek istiyoruz" dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüp As Başkanı ve Futbol Şube sorumlusu Fikret Fındık yaptığı açıklamada sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzdeki iki üç haftayı iyi geçirirsek daha sonrasının kolay olacağını tahmin ediyorum. Çünkü sonraki rakiplerimize göre daha güçlüyüz. Şimdi bizim için önemli olan iki tane maç var. Bunlardan bir tanesi Bursa Oyakspor maçı diğeri ise Afyonkarahisar maçı. bu iki maçta galip gelirsek ileride liderliğe oynayabiliriz. Liderliğe de ulaştığımız zaman bırakmayız. Bu iki maç bizim için dönüm noktası. Bursa ya puan almaya gidiyoruz. Tek dezavantajımız Hüseyin’in olmaması ancak onun yerine de alternatifimiz var. Yine de temennimiz Hüseyin’in iyileşmesidir. Pazar günü yapacağımız maçta Kırklareli ile oynadığımız futbolumuzu sergilediğimiz takdirde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Cumartesi günü sabah saat 09.00'da uçakla İstanbul’a oradan da Bursa ya gideceğiz. Rakibimiz karşısında sahaya 3 puan için çıkacağız" dedi.