Site Logo

LİderlİĞİmİzİ Perçİnlemek İstİyoruz

Grubunda  şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta elde ettiği galibiyet ile liderlik koltuğuna oturan Kahramanmaraşspor’da yüzler gülüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Arif Ağyar; “3. lig’de bu yıl misafiriz ama liderlikte kalıcıyız. İstikrarlı yükselişimiz sürecek” dedi.

12 Ekim Pazar günü konuk ettikleri Batman Petrol maçından 3-2 galibiyet ile ayrılmalarının ardından grupta liderliğe yükselmelerinde emeği geçen futbolcular ile teknik heyeti kutlayan Arif Ağyar; “12. oyuncu olarak kabul edilen taraftarlarımız da tribünlerde yerlerini alarak galibiyetin elde edilmesinde üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler. Taraftarlarımıza da can-ı yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Batman Belediyespor maçına da yönetim olarak en az iki otobüsle taraftar götürmek istiyoruz” diye konuştu.

Geçen yıl 2. Lig’den düşen Kahramanmaraşspor’u layık olduğu yere getirebilmek için yönetim olarak gayret gösterdiklerini ifade eden Ağyar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Galibiyetlerimizi devam ettirerek liderliğimizi perçinlemek istiyoruz. Taraftarlarımızın mutlu sona ulaşacağımıza dair bize güvenmelerini istiyoruz. ‘Ben Kahramanmaraşlıyım’ diyen ve burada yaşayarak kendisini Kahramanmaraşlı hisseden tüm herkesten de maddi ve manevi desteklerinin devamını diliyoruz. Çünkü bu takım biz yönetimin değil Kahramanmaraş’ındır. Bu vesile ile Kahramanmaraşspor’a maddi ve manevi destekte bulunan herkese tekrar en içten duygularımız ile teşekkürlerimizi sunuyorum.


 KAYNAK:kanal46