Site Logo

Puan Kaybetme Lüksümüz Yok

 Kahramanmaraşspor üç haftadan beri sürdürdüğü galibiyet serisini devam ettirmek istiyor..

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Recep Aydemir, yaptığı açıklamada Pazar günü karşılaşacakları Batman Petrolspor'u yenmek için hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olarak, Batman Petrolspor'u yenmek zorunda olduklarını ifade eden Aydemir, şunları kaydetti:
''Zirve yarışında kendi sahamızdaki maçlarda puan kaybetme lüksümüz yok. İstikrarlı bir çıkışımız var, son üç haftada yaptığımız karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldık. Kendi sahamızda konuk edeceğimiz Batman Petrolspor'u da yenerek istikrarlı çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var.''

Öte yandan  Kahramanmaraşspor’da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Kahramanmaraşspor teknik direktörü Recep Aydemir, yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte dün Paf takım ile A takım yarım devre süren bir hazırlık maçı yaptılar. Bir çok oyuncunun forma şansı bulduğu hazırlık maçında yedek oyuncuların hırsı ve Paf takım oyuncularının ağabeylerine karşı ortaya koydukları üstün performansı teknik ekibin yüzünü güldürdü. 45 dakika süren hazırlık maçını A takım farklı kazanırken hazırlık maçında forma giymeyen oyuncular ise kendi aralarında çift kale maç yaptılar. Yapılan idman maçlarında tüm oyuncular forma giydi.

 Aksutv - AksuGazetesi