Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR UZATMA DAKİKALARINDA YIKILDI

Şehrin tek profesyonel temsilcisi Kahramanmaraşspor 5 önemli futolcusundan mahrum çıktığı Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile zorlu bir maçta uzatmalarda yıkıldı.
Ergene İlçesi Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda 16. haftanın maçında, 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor'a uzatma dakikalarında penaltıdan yediği gol ile 1-0 mağlup oldu. Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve Evinde Erteleme maçında Zonguldak Kömürspor ile 2-0 geri düştüğü maçı 2-2 berabere bitiren Kahramanmaraşspor bugün oynayacağı Ergene Velimeşespor maçına hafta başından buyana 3 puan parolası ile hazırlanmıştı.
5 ÖNEMLİ OYUNCUDAN MAHRUM ÇIKTIK
Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda saat 13:00’de başlayan Ligin 16. haftanın maçında, 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşe Spor ile karşı karşıya geldiği maçta Kart cezalısı olan Yakup Ramazan Zorlu, Hüseyin Cihan Avcu ve Kadir Kaan Özdemir ile birlikte, Recep Türköz ve Eren Nergiz sakatlıklarından dolayı karşılaşmada görev alamadı.
GOL UZATMA DAKİKALARINDA PENALTIDAN GELDİ
Her iki takımında sahada gol aradığı mücadenin ilk yarısında 0-0’lık eşitlikle takımlar soyunma odasına giderken 2. Yarıda baskıların arttığı mücadelede yine eşitlik bozulmadı ve takımar gol yollarında kısır kaldı. Normal süre 0-0 tamamlanırken 6 dakika uzata dakikasında Ergene ekibinde İbrahim Fatih Dilek Penaltıdan kayıt ettiği golle Kahramanmaraşspor’u evinde mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:
Dk1 Kahramanmaraşspor’un başlama vuruşu ile birlikte ilk pozisyona çıkan Ergene velimeşespor Sol kanattan İbrahim’in ceza alanına aktardığı topa Eser gelişine kaleye gönderdi. Topu Kaleci Murat Kontrol etti.
Dk9 Sol kanattan bindirme yapan Ergene Velimeşespor içeri uzun atılan topa Alperen sahip çıkarak ceza alanı içerisinde tehlikeli pozisyona ayak koydu. Kalecinin sağından filelerle buluşturmak istedi top az farkla yandan auta gitti.
Dk 12 Ani gelişen Kahramanmaraşspor atağında sağ kanatta Erdem topla buluştu, Erdem’in ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
Dk17 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında içeri gönderilen topa Talha ayak koydu. Talha içeri girmek istedi ama içeri aktardı. İçeride Orhan Evci topu kontrol ederken rakip topu faulle aldı.
Dk19 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor da Emin ceza alanı çaprazından paralel gönderdiği topa Talha kafa ile çıktı. Defans topu kontrol altına aldı.
Dk 21 Kahramanmaraşspor’un ceza sahası önünden kullandığı serbest vuruşta İsa sert şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. Kullanılan kornerde savunma topu uzaklaştırdı.
Dk25 Orta sahadan yapılan ortayı Alan Tekirdağ ekibinde Mert içeri girdi ve ara pasında topu Embiya ile buluşturdu. Embiya ise güzel pası kontrol altına aldı ve sert şutunda top yan filelerle buluştu.
Dk 36 Ergene Velimeşespor atağında Eser sol kanattan çizgiye inerek ortasını yaptı. Çınar’ın önce savunma topu uzaklaştırdı.
Dk 39 Kahramanmaraşspor’un kontra atağında kaleci Emre kendi yarı alanın ortalarına kadar çıkarak son anda topu uzaklaştırmayı başardı.
Dk44 Ergene Velimeşespor ceza alanı içerisinde tehlikeli atakta İbrahim ile gole yaklaştı. Ceza alnında İbrahim’in Kaleye gönderdiği top Tuncay’a çarptı. Tuncay’dan dönen topu Eser tamamlamak istedi. Sert şutunda kaleci Murat topu çizginin üzerinden oyuna çevirdi ve mutlak golü önledi.
Dk45 müsabakaya oynanılmayan 2 dakika ilave edildi. Bu dakikada Halil ile Kahramanmaraşspr gole çok yaklaştı. Defansın ayak koyduğu top kornere döndü. Doğanay’ın kullandığı kornerde ise İsmet kafa ile çıktı top direğin üzerinden auta gitti.

İKİNCİ YARI
Dk47 Sol kanattan gerçekleşen atakta Kahramanmaraşspor’da Osman Sağ kanattan korner kullandı. Kornerde içeri gönderdiği topa çıkan İsa topu kaleye yöneltti. Defans topu oyuna çeldi, pas hatasında Burak topu önünde buldu ve sert ve isabetsiz şutunda topu yandan auta gönderdi.
Dk51 Kahramanmaraşspor ceza alanına yakın alandan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruş’ta Talha Kalabalık Barajın üzerinden gönderdiği topta Doğanay’ın cılız Şutunu Kaleci Emre Kolaylıkla kontrol altına aldı.
Dk57 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında İsmet topu rakibini geçerek Halil’in önüne aktardı. Halil topu Talha’ya gönderdi. Talha ise topu defansa kaptırdı.
Dk58 Ergene Velimeşe ekibi Sağ kanattan geliştirdiği atakta Merter topu Tuncay’a aktardı. Tuncay ise sert şutu ile topu üstten auta gönderdi.
Dk60 Ceza alanı içerisinde Ergene Velimeşe Çınar ile Embiya’nın geliştirdiği atakta defansın müdahalesi sonucunda Çınar yerde kaldı. Hakem ise devam dedi.
Dk75 Sağ kanattan Kahramanmaraşsppor Talha ile atağa çıktı. Talha’nın içeri gönderdiği topta topu kaleye gönderdi. Kaleci Emre parmakların ucundan kornere çeldi. Kornerden sonuç çıkmadı.
Dk78 Kahramanmaraşspor ceza alanına yakın alandan serbest vuruş kazandı. Burak’ın kullandığı ve sert vurduğu top az farkla yandan auta gitti.
Dk81 Sağ kanattan Ceza alanına aktarılan topta Kahramanmaraşspor’da Emin topa dokundu top yandan auta gitti.
Dk86 Kahramanmaraşspor ani atakla topa yüklendi. Burak’ın ortasında Halil topu ceza alanında Emin’e bıraktı. Emin ise müsait pozisyonda topu önüne almak istedi ama top ayağa takılınca kaleci Emre topu kontrol altına aldı.
Dk90 Orta sahadan gelişen atakta Ergene Velimeşespor İbrahim topu önüne aldı ve topu Eser’e aktardı. Eser ise topu auta gönderdi. Müsabakaya 6 dakika ilave edildi.
Dk90+5 Ev sahibi Ergene Velimeşespor, İbrahim Fatih Dilek ile Penaltıdan bulduğu gol ile Kahramanmaraşspor'u 1-0 mağlup etti. (Kaynak:www.marasexpress.com)