Memleketimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor her sene olduğu gibi sahipsizlik
içinde sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor.Geçen sezon beceriksiz bir yönetimin
kaldıramadığı transfer engeli bu sene hala devam ediyor.Bu sakın yeni yönetimde beceriksiz
anlamına gelmesin çünkü geçen sezon yönetim göz boyamaya çalışıyordu yasağı kaldırdık
sayılır parayı yatırmaya gidiyoruz vs... Bu sene ki yönetimin çalıştığı belli oluyor.Çünkü ilk
başta Yönetim Kurulundaki görev dağılım listesi yapıldı ve açıklandı.Ama Günkut döneminde
kim başkan yardımcısı kim futbol şube sorumlusu bilinmiyordu.Herkes görev üstlenmişmi
bilinmiyordu.
Şu an yasağı kaldırmaya çalışan bir başkan ve yönetim var.Taraftarların inancı kalmadığını
gördüm içlerindeki Kahramanmaraşspor sevgisinin tükenmeye başladığı her şekilde belli
olmaya başlamıştı.Ama onlara da suç bulamayız bütün suçlu Geçen sezon kendini başkan ve
yönetici sananlardaydı.(Tabii o Ali Cengiz oyunundan sıyrılan bir kaç yönetici abilerimiz hariç.)
Bu sene yine bir transfer engeli ve daha büyük bir miktarda ama bu memleketin ekmeğini
yiyerek zengin olan işadamları yardım etse bu takımın yine sıkıntısı kalmaz ama nerdee biz
kendimizi avutmaya çalışıyoruz.
Her sene takımın başında kim olursa olsun dikkat etmeyerek takımdan yardımını
esirgemeyen ??????'li Milletvekilimiz Sayın Durdu Özbolat bu sene de yapılması gerekeni
yaptı ve 1 yıllık malzeme ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi üstüne üstün Sanko'dan 200 Bin
Tl destek sözü isteyerek 100 Bin tlsini aldı.Şöyle bir bakalım Spor ile siyaseti karıştırmayan
Durdu Özbolat destek veriyor geri kalan vekiller neden bir kuruş vermiyor takımın durumunu
bilmiyor sorarım size.Çok az bi zaman kaldı 7 Milletvekili bu takımın üstüne öyle bir düşecek
ama kimse şaşırmayacak.Bu taraftarlar sizleri bugün vekil yaptı bunları unutmayın.
Kahramanmaraş'a gelen ?????? Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koskoca Kılıçdaroğlu
Kahramanmaraşspor atkısını üstüne alıyor takımı biliyor soruyorda neden bizim Akp ve Mhpli
vekillerimiz kulübe uğramıyor.Uğrayanlarda sadece haber olsun diye destek olsun diye değil.
Ellerini ceplerine atmıyorlar belki akrep vardır.
Başbakanımız önümüzdeki aylarda Kahramanmaraş'a gelecek diye bir duyum aldık.
Taraftar pankart açacakmış.?????? mitinginde açtılar ama Akp mitinginde açtırmazlar diye
düşünüyorum.Çünkü vekiller önlemini alır rezil olmamak için bir iki uğrarlar giderler.
Yada görevliler taraftarı miting alanına yaklaştırmaz bile.Bakalım ne olacak ama pankart
açsakta sesimizi duyanlar şehri terk ettiklerinde umursayıp bir yardım bir çare bulmaya
tenezzül etmezler.
Her ne olursa olsun biz bu takıma gönül vermiş taraftarlar olarak ne türlü olursa olsun
yeni yönetime güveniyoruz destek verenlere teşekkür edip vermeyenleri kınıyoruz
sizlerden tek bir şey istiyoruz bu takıma sahip çıkın yardım edin.Gaziantep'den destek geliyo
Kahramanmaraş'tan destek gelmiyo anlamış değilim acaba para veririz sonra mahkemede yargılanırız korkusunda bulundukları içinmi sahip çıkmıyorlar.Ben yinede takımımızın iyiye gideceğini yeni yönetimin zoru başaracağına inanıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin.
Bağlı değil

Allah korusun, 3. Lig'in telafisi de yok. Bu yüzden herkes normalden daha fazlasını yapmalıdır diye düşünüyorum.

Bağlı değil

Kahraman evlatları bir gün ortaya çıkar ve bizi bu durumlardan kurtarırlar inşallah.

Bağlı değil

aksu tv bir yardım kampanyası başlatsın. geçen sene kocaeli tv.de oldu. bir gecede 600 mliyar topladılar. taraftar da verir. 5 tl 10 tl den ne olur demeyelim. bunlar binlerce olunca olur yine bir şeyler. ne var sanki böyle bir organizasyon yapılsa çok mu zor. ha herkes elini taşın altına koysun herkes gücüne göre versin. hiç vermeyecek adam 20 tl verir. denense ne kaybederiz ki...
Bağlı değil

czlndrc yazdı:
aksu tv bir yardım kampanyası başlatsın. geçen sene kocaeli tv.de oldu. bir gecede 600 mliyar topladılar. taraftar da verir. 5 tl 10 tl den ne olur demeyelim. bunlar binlerce olunca olur yine bir şeyler. ne var sanki böyle bir organizasyon yapılsa çok mu zor. ha herkes elini taşın altına koysun herkes gücüne göre versin. hiç vermeyecek adam 20 tl verir. denense ne kaybederiz ki...
katılıyorum en kısa zamanda bu kampanya yapılarak tüm kahramanmaraş basınında halka duyurulmalı.belki vatandaşlar 5-10 krş verirse bazılarının yüzü kızarırda yola gelir
Bağlı değil

Aksu TV kaç kişiye hitap ediyor ki.?
Bağlı değil

T-Bag yazdı:
Aksu TV kaç kişiye hitap ediyor ki.?
O zaman kaliteli bir ulusal kanal bulacağız.Sonrada Yardım Kampanyasını Başlatacağız.Dünyada Yaşayan ve Türkiye'den uzak olan bir çok iş adamı var.Bunlardan 4-5 tane K.maraşlı yardım eli uzatsa yeterlidir.Takım en azından transfer yapabilir.Elimizi çabuk tutsak iyi olur.Aksi takdirde transfer sezonu kapanacak.Çoğu adını duyurmak için yardım kampanyasına katılacaktır.
Son olarak düzenleyen Abdurrahman (31-07-2010 10:56:30)
Bağlı değil

Aksu TV T-Bag'in dediği gibi fazla bir kitleye hitap etmiyor. Ayrıca Kahramanmaraşspor artık yereli aşması lazım. Kahramanmaraşspor ulusal çapta faaliyet gösterdiğine göre, sınırları aşacak şeyler yapması gerekir. Güvenilir bir banka hesap numarasıyla başlayabilirler. Aksu TV'yle olacak bir iş değil bu.

Bağlı değil

senin içinden gelen yapmaz ise başkası ne yapsın senin takımını ede. önce içimizde başlamalıyız. elbetteki ulusal bir yayın organı olsa çok iyi olur. ama bunu yapacak kişi nerde. ya da para toplayalım ulusal bir gazeteye sitem içerien büyük puntoılarla tam sayfa reklam verelim.
Bağlı değil

EDE KANALTÜRK ün sahibi kahramanmaraşlı onlarla irtibata geçmeye çalışalım
Bağlı değil

Olabilir 
Bağlı değil

Aklınıza hemen TV gelmesin edeler. TV'de görünen şeylere herkes hemen inanmaz ve ilgi de duymaz. Kahramanmaraş dışında bütün Kahramanmaraşlı iş adamlarına ulaşması lazım mesela. Ulusal çap ile kastım bu tür şeyler. Bu mektupla da olur, ziyaretle de olur, bir aracı ile de olur. Kısacası herşey ile olur, bir tek Aksu TV ile olmaz.

Bağlı değil

46 Maras yazdı:
. Ulusal çap ile kastım bu tür şeyler. Bu mektupla da olur, ziyaretle de olur, bir aracı ile de olur. Kısacası herşey ile olur, bir tek Aksu TV ile olmaz.

Bağlı değil

Çok hoşuna gitti ellaham ede..

Bağlı değil