Kullanıcı ismi:  Şifre:     |  Kayıt

Tatilde Durmak Yok! #1  18-07-2010 03:37:39

Abdurrahman
Ede
Kayıtlı: 29-05-2010

Önümüzdeki sezon TFF 3.Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da transfer karmaşası devam ederken genç oyuncularımızdan Emre Karakız yaz tatilini çalışarak geçiriyor

Geçtiğimiz sezon şanssız bir sakatlık geçirerek sezonun özellikle son bölümlerinde formasından uzak kalan genç futbolcu önümüzdeki sezon formanın peşini kolay kolay bırakmayacak gibi görünüyor. Sezona hazır girmek istediğini söyleyen Emre: “geçtiğimiz sezondan kalan açıklarım var. Bu nedenle daha çok çalışarak açıklarımı kapatmaya çalışıyorum. Umarım sorunlar bir an önce hallolur ve bir an önce takımla birlikte çalışmalara başlarım.” Dedi. Birçok takımın kamp döneminin çok önceden başlamasına rağmen transfer krizi nedeni ile yaprak kıpırdamayan kulüpte ise önümüzdeki günlerde nasıl gelişmeler yaşanacağı ise merak konusu.

Yaşamım Kıpkırmızı - Hayallerim Bembeyaz

Bağlı değil

Yorum: Tatilde Durmak Yok! #2  18-07-2010 03:40:52

Abdurrahman
Ede
Kayıtlı: 29-05-2010

bu nasıl iş yaa.futbolcular yaz tatilinde bile çalışıyor.bunlar ne zaman dinlenecek ne zaman maç kazanacaklar ?

Yaşamım Kıpkırmızı - Hayallerim Bembeyaz

Bağlı değil

Yorum: Tatilde Durmak Yok! #3  18-07-2010 10:31:00

T-Bag
Administratöruspulos
Kayıtlı: 05-03-2008
İnternet sitesi

Kötü mü, kendisi için uhh

A K İ F
R
D
A

Dost başa düşman ayağa bakarmış, baktığım yere dikkat edin, kimi dost görüyorum kimi düşman görüyorum anlarsınız sayın The-İmam...

Bağlı değil

Yorum: Tatilde Durmak Yok! #4  18-07-2010 11:17:10

redwhitekms
Kükreyen Aslan
Kayıtlı: 10-01-2009
İnternet sitesi

Kendisi için yapıyor ne yapıyorsa T-Bag edem haklı.

" Benim Adım Mehmet!..
Bu takıma yalnızca verebileceğim sevğim ve bir de 2 haftada 1'Maç bileti param..
Ya senin neyin var Mehmet KANBUR ! "

~~~~~~~~ Mehmet Arda GÖKBURUN ~~~~~~~~                                                                                                                       

Bağlı değil

Yorum: Tatilde Durmak Yok! #5  24-07-2010 07:28:26

mertmete
Ede
Kayıtlı: 06-06-2007

Maçlar ne zaman başlayacak edelr

BAYRAĞIMIZI BAYRAK YAPAN ÜZERİNDEKİ KANDIR;
TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR....

Bağlı değil

Tüm hakları saklıdır.
© KahramanMarasSpor.org 2005-2010