14 Mart Pazar günü 3. Lig adaylarından Elbistanspor Kilisspor ile hazırlık maçı oynayacak. Kilis Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşma 13.00'da başlıyor.

Bağlı değil

Elbistanspor'umuza 3.lige çıkma yolunda başarılar diler bu hazırlık maçlarının verimli geçmesini çok istiyoruz.

Bağlı değil

Elbistanspora başarılar
Bağlı değil

elbistanspora emin adimlarla yürüdügü yolda yürekden basarilar diliyorum.
Bağlı değil

Bu sene k.maraş futboldan yana hiç yüzü gülmedi inşallah elbistanın 3.lige çıkmasıyla bir nebzede olsun yüzümüz güler.
Bağlı değil

hayret valla bu kez K.Maraş küme düşüyor bize ne Elbistanspordan diyen kimse çıkmamış ne hikmetse
Bağlı değil

Niye Desinler Ede. Sonuçta Elbistan'da Bizim Takımımız Değil Mi? Yeter Ki Profesyonel Takım Sayımız Artsın. Elalemin Köy Takımları Çıktı 3.lige Bizim İl Olmaya Aday İlçemizin Takımı Çıkmış Çok Mu? Yanlış Anlama Söylediklerine Muhalefet İçin Değil Yazdıklarım. Elbette Sevineceğiz. Çünkü Biz Kahramnamaraşlıyız.
Bağlı değil

kadrosunu güçlendiren elbistansporumuzun bu maçı rahat alacağını düşünüyorum.
Bağlı değil

czlndrc yazdı:
Niye Desinler Ede. Sonuçta Elbistan'da Bizim Takımımız Değil Mi? Yeter Ki Profesyonel Takım Sayımız Artsın. Elalemin Köy Takımları Çıktı 3.lige Bizim İl Olmaya Aday İlçemizin Takımı Çıkmış Çok Mu? Yanlış Anlama Söylediklerine Muhalefet İçin Değil Yazdıklarım. Elbette Sevineceğiz. Çünkü Biz Kahramnamaraşlıyız.
laf gideceği yere gitti ede merak etmne sen, tabiki Elbistan bizim takımımız ve canı gönülden temenni ediyoruz profesyonel olmalarını
Bağlı değil

zor bir yol ama başarılı olmlarını temenni ediyorum
Bağlı değil

Ben ElbistanSpor'un 3.lige rahat bir şekilde çıkacağını düşünüyorum.
Bağlı değil

inşallah musti.tek temennimiz bu.
Bağlı değil

Maç 0-0 bitmiş.
21 Mart pazar günü saat 14.00'da aynı takımlar bu sefer Elbistan'da karşılaşacaklar..
Keşke Kahramanmaraşspor'la oynamayı biri akıl edebilse..

Bağlı değil

evet mehmedim 15 günlük arada bu takımın çok iyi hazırlık maçları yapması gerekir.
bence de en önemli aday elbistanspordur.
Bağlı değil