K.Maraş ta bir futbol aktivitesi daha. K.Maraşımızda her ne kadar profesyonel takımımızın hali içler acısı olsada kimse üzerine düşen görevi yapmasada kurumlar ve esnaflar futbol organizasyonlarına devam ediyorlar. Kuyumcular odasının düzenlemiş olduğu 1. Sarraflar turnuvası dün itibari ile Marina halı sahada start aldı. Maçlar sadece pazar günleri sabahtan akşama kadar oynanıyor. İzlemek isteyen futbolseverlere duyrulur
Bağlı değil

Sen de oynuyorsun herhalde ede?

Bağlı değil

şampiyon olana bir kg altın verirler heralde 
Bağlı değil

bıze ne arkadasım kuyumcuların macından 3.lıge gıdıyoruz sızın actıgınız konulara bak bıze neeeeeeeee
Bağlı değil

edemaras yazdı:
bıze ne arkadasım kuyumcuların macından 3.lıge gıdıyoruz sızın actıgınız konulara bak bıze neeeeeeeee
3. Lig'e takım düşüyormuş, kime neeeee???

Bağlı değil

Kuyumcular odası küme düşsün Kahramanmaraşspor düşeceğine hem altınları biraz daha ucuza almış oluruz.

Bağlı değil

Carlos46 yazdı:
K.Maraş ta bir futbol aktivitesi daha. K.Maraşımızda her ne kadar profesyonel takımımızın hali içler acısı olsada kimse üzerine düşen görevi yapmasada kurumlar ve esnaflar futbol organizasyonlarına devam ediyorlar. Kuyumcular odasının düzenlemiş olduğu 1. Sarraflar turnuvası dün itibari ile Marina halı sahada start aldı. Maçlar sadece pazar günleri sabahtan akşama kadar oynanıyor. İzlemek isteyen futbolseverlere duyrulur
bravo ede çok güzel bir konu açmiş sın
yeni tv yorumcususun ya
bizim açtıgımız konulari begen miyorsun
bizde kuyumcular odasının turnuvasinin ne zaman oynanacagini merak ediyorduk
turnuva yapacaklarina takıma bin lira katkılari olsun
Son olarak düzenleyen orhangazi (09-03-2010 04:02:07)

Bağlı değil

orhangazi yazdı:
Carlos46 yazdı:
bravo ede çok güzel bir konu açmiş sın
yeni tv yorumcususun ya
bizim açtıgımız konulari begen miyorsun
bizde kuyumcular odasının turnuvasinin ne zaman oynanacagini merak ediyorduk
turnuva yapacaklarina takıma bin lira katkılari olsun
dikkatini çekerim ede burası serbest kürsü, istersem yemek tarifi bile veririm. Ne yani bu turnuva K.Maraşta olan bir spor aktivitesi değilmi ???
Bağlı değil

46 Maras yazdı:
Sen de oynuyorsun herhalde ede?
ben oynamıyorum ede, biz ünlü bir spor markasının turnuvasında boy göstereceğiz inşallah. hem bide kuyumcular insan değilmi onların maç seyretmeye hakkı yokmu, bu bir haberdir ve bende bu haberfi paylaşmaktan gurur duyuyorum 
Bağlı değil

son oynadıkları olsun inşallah töbe töbe neyse bir iki oda destek olsaydı bu takım bank asya daydı. bu arada olsun sonucta ilimizde futbol kültürü yayılır diyenlere kahveleri gösteriyorum ordaki futbol kültürü kimsede yok ama nafile parada yok.. zenginlerde turnuva yapsın zevkine. utansınlar sırtlarına üç büyüklerin formalarını giyince...
Bağlı değil

ilyas edem bir konu açtı başına gelmeyen kalmadı yahu 
Bağlı değil

kahramankentli yazdı:
son oynadıkları olsun inşallah töbe töbe neyse bir iki oda destek olsaydı bu takım bank asya daydı. bu arada olsun sonucta ilimizde futbol kültürü yayılır diyenlere kahveleri gösteriyorum ordaki futbol kültürü kimsede yok ama nafile parada yok.. zenginlerde turnuva yapsın zevkine. utansınlar sırtlarına üç büyüklerin formalarını giyince...
turnuvada zenginler top oynamiyor dostum çoğu askeri ücretle çalisan işci.kuyumcu diğince herkes bişe var zannediyor, maras taki kuyumcularin hepsi bi İ.kurtul bi H.öksüz etmez bunuda bilin.
Bağlı değil