57% - 22
5% - 2
36% - 14
Toplam oy: 38

Sayın arkadaşlar..!Kahramanmaraşsporumuzun pazar günü ilimiz Hanefi Mahçiçek stadında yapacağı maçla ilgili görüşlerinizin yanısıra. Sadece anket sonucu bizim en merak ettiğimiz..bu yüzden ben buraya sadece oy kullanmanızı istiyorum..Maçla ilgili yorum yapmanız için zaten site yöneticilerimiz farklı bir konu başlığı açacaktır...saygılar.
Son olarak düzenleyen israfilsoy (09-03-2010 04:05:10)

Bağlı değil

kardeşim bizim için acı ama gerçek bu saat ten sonra sadece gidip orada mucadele eden futbolcu kardeşlerime destek olmaya gidecegim
Son olarak düzenleyen orhangazi (09-03-2010 05:47:56)

Bağlı değil

Ya Orhancığım Birde çürük elma olduğunu farkettirmesen güzel olurdu..hem maçı oynamadan kayıb edeceğimiz yönünde olsun hemde sadece oy kullanma yönünde olsun...
Son olarak düzenleyen israfilsoy (09-03-2010 08:24:07)

Bağlı değil

pazar günü de yenemezsek artık bittik demektir umutlarda biterse bir daha maça gitmem
Bağlı değil

kalan maçlarımız 1-bld van 3,bay,2-ads 0,3-tarsus(d) 0, 4-mardin 3, 5-malatya(d) 1 ,6-diski 3 ,7-adıyaman(d) 0 ,8-elazığ 3 , 9-bld van(d) 0,bay =13 puan ediyor o da 41 puan ediyor inşalah bu durumda ligde kalırız
Bağlı değil

slm aslanedeler hayırlısıyla bu hafta bır galıp gelsekte belkı bay oldugumuz hafta yonetımde topcu kardeslerıme bıraz destek cıkarlar ... o zman adana macınıda alırız sanıırm yoksa halımıze oturup aglarızzzz neyse insallahh yenerızz.
Bağlı değil

Kesin Yeniliriz Hiç Umudum Kalmadı Bu Takımdan Güle Güle 2 . Lig Hoşgeldin 3 . Lig
Bağlı değil

kazancaz demeyi çok isterdim..
Kırmızısı Kanımızdan Beyazı Alnımızın Akından
Bağlı değil

Sayın arkadaşlarım bizim için bu anketin sonucu önemli olduğu için.sizlerden yorum değilde sadece ankete oy kullanmanızı istiyorum bu konu başlığı içerisinde..Şu ana kadar yapılan yorumları görüyorsunuz sanırım..Biraz saçma gibi olmuş..Bir arkadaşımız kalan maçlarımızdan kaç puan alırız diye hesaplamış.diğer bir arkadaşımız sadece maçı seyretmeye gideceğini söylemiş,diğer bir arkadaşımız bu maçı yine kaybedeceğimizi söylemiş ama bu konu başlığının amacı sadece anket..Şunuda hatırlatmak isterim kimse umutsuzluğa kapılmasın,bizim takım düşecek olsa bile kendi memleketimizin ismini hiçbirzaman unutturmayacak bu ülkeye..

Bağlı değil

kesin yenileceğiz rahim hoca intikam alacak bizden ve yönetimden.
Bağlı değil

e artık belediye van'ı da yenelim canım...
bu kadar yattığımız yeter.
Bağlı değil

oyumu verdim Allahın izniyle bu mac bizim..

Bağlı değil

Biraz Zor Alırız Ya Yazık Neyle Nasıl Alcan Allah Askına Ya Bu Takıma Sahip Cıklamzsa Gunkut Efendı Bırakmazsa Seneyede Amatore Duscez Bilin Bunu Yazık Yazık İddadan Gelen 3.5şin Hesabını Yapan Baskan Demeye Dilim Varmıyo Bırak Cek Git Kara Buluttanda Betersin Yaa Yazık Yeter Sömurdun Yeter!!!
Bağlı değil

van bld galip gelir bu lig fazla bize sadece taraftarın sahip çıkmasıyla olmaz bu işler tek suçlu varsa o da yönetimdir bu takımı bu duruma getirenlerin eline sağlık
Bağlı değil

yaw sadece anketse ne olacak kaybedecek işte bunun anketimi olur herkesin durumu belli anket şaçma bence
Bağlı değil