Az önce görüştük kendisiyle. Herkesin kandilini kutluyor ve selamı var.

Bağlı değil

Bağlı değil

aleyküm selam
şafak kaçmış acaba?
Bağlı değil

Bağlı değil

Dun 150 demisti.

Bağlı değil

toplam 5 ay
şafak baya uzakmış.
Bağlı değil

Abi Tezkere Ne zaman Yav Nerdeyse Bn Askere Gitcem 
Bağlı değil

Selam güzel kentimin güzel insanları..burada günlerimin yoğun geçmesinden ve 7 gün bot bağlamaktan ve imkanların kısıtlı olmasından dolayı sizlerle pek fazla görüşme imkanım olmadı.ama mehmet imamoğlu kardeşim, onursal bacanağım nam-ı değer javra devamlı benimle irtibata geçerek hem takımımız hakkında bilgi verdiler hemde benim halimi hatırımı sordular.diğer arkadaşlarıma ise üzülsemde yine de kızamadim..insan buralarda anlıyor dostun ailenin kıymetini..safağım hakkında bazı spekülasyonlar olmuş sitemizde ama bu şafak polemiğine ben kendi açıklamam ile son veriyorum, safağım ile görüşmeler devam ediyor şu anda atarsa 141 fakat imza an meselesi:-P:-P..neyse arkadaşlar başınızı fazla ağrıtmayayim kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.Komando

Bağlı değil

Giderken 'dönüşte Bank Asya'da olacağız' demiştin. Allah'tan ümit kesilmez ede. O sevindirici haberi de veririz sana inşallah. Olmazsa bir daha askerlik yaparsın. 

Bağlı değil

Selam Edekentli..Bilmiyorum sana bir asker şarkısı yazmıştım hatırladınmı veyahut okudunmu..o şarkının içinde herşey var zaten..şuanki yaşın gerçek yaşınmı Edekentli.. Canını sıkma ya şafak polemiğine kimse giremez bir güne kalmaz bir bakmışın süperlige uçarak gitmişiz bir bakmışın kendini Kahramanmaraşta bulmuşun..Günler geçer kafana takma helede komandoysan..

Bağlı değil

46 Maras yazdı:
Giderken 'dönüşte Bank Asya'da olacağız' demiştin. Allah'tan ümit kesilmez ede. O sevindirici haberi de veririz sana inşallah. Olmazsa bir daha askerlik yaparsın.
sen öyle diyorsan öyledir kardeş..yap dersen yaparız.vatan sağolsun.. 

Bağlı değil

Selam edeler, bugün sevk için doktora gitmeyi fırsat bilerek son 250 günde 2.kez çarşı izni gördüm.. 
Şafak sadece ama sadece 99..
Artık 3 Haneli Şafak diye bişi yok 
Şafak 99 Başka da yok olsada vaktim yok..
bitsede gitsek ???

Bağlı değil

Allah tek haneli şafakları da gösterir inşallah..

Bağlı değil

Tek haneye düşmeden bitti mi derim...
Geçmiyoooor günleeeeer yaaar yaaar yaaaar 
Bağlı değil

Mesut Ede Doğum Gününü İlk Ben günler Öncesinden kutluyayım Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Saglıklı,Mutlu Ve Uzun Yıllara ŞAFAK 99 SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER DAYAN EDE...
Bağlı değil