" Bu takim bu şehrin namusudur " diyoruz.
Arkadaşlar. Madem öyle bu takima ne kulüp yöneticileri, ne sivil toplum örgütleri, ne siyasetçiler, ne sanayiciler kimseler sahip çikmiyorsa. Sessiz çiğlik, yane bizler 13.adam
taraftarlar varlariz. On binler yüzbinler olabiriz. Ve bu takim bizim start alalim çiğ gibi büyüyelim. Takimina sahipçik.
Biliyorsunuzki adiyaman maçi sonrasi aç kalan açikta kalan futbolcularimiz onur mücadelesi vererek aslanlar gibi savaşiyorlar ama bir türlü kimler tarafindan düğmeye basildik takimimiz üzerinde oyunlar kirli hesaplar oynandiği belli. Ve bu şehrin 1.200.000 gibi
nufusu varken sahipsiz kalacağiz. Ufacik ufacik takimlar ligde kalacak biz düşürüleceğiz.sesimizi duyurma vakti değilmi. Ve haksiz yere hem adiyaman maçinda 3 puan çalinsin üstüne akil almaz para cezalari. Hakem hatalariyla artik zamani değilmi sesimizin çikmasinin. İşte bu karari veren pdky ait iletişim bilgilerini tüm herkese yolluyorum. Lütfen ama lütfen yönetim için değil. Forma için şanli forma için bişekilde
tepkimizi verelim. Gerek telefonla, gerek maillerler, gerek faxlarla en önemlisi facebookta açacağim grup üzerinden (bu takim bu şehrin namusudur)zincir oluştarark herkes ama herkes k.maraş içindeki arkadaşlariyla paşlaşsin. Baskimiz inaniyorumki sonuç verecek. Gönlümüz kanimiz son damlasina kadar seninle Kahramanmaraşspor'um
PFDK.İLETİŞİM BİLGİLERİ:
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=353 / Link
TEL: 0.212. 362 23 60
FAX:0.212. 323 49 75
mail: tff@tff.org.tr
Av. Reşat Bostan
Başkan
ÜYELER
Av. Temel Kaplan
Doç. Dr. Bekir Mahmut Kaşıkçı
Av. Mustafa Urgancı
Av. Argun Kerestecioğlu
Av. Ahmet Deniz Arı
Av. Sinan Gürsoy
Son olarak düzenleyen 46 Maras (06-03-2010 04:20:48)
Bağlı değil

Biz sesimizi kimseye duyuramıyoruz kaldıki tff ye yalvarmak gibi bişey olacak bu tamam bu takım bu şehrin namusu diyoruz doğru bu namusumuzu kirletmeye kimsenin gücü yetmez..Düşürüleceğiz derken kimse bizi zorla düşürmüyor bunu yönetimin düşünmesi lazım.

Bağlı değil

Bağlı değil

arkadaşım verdiğin telefona bakan bile yok nasıl sesimizi duyuracaz
Bağlı değil

Federasyona Neden Tepki Gösteriyozkı Hakemlerde İnsan Hata Yapar Yapıolarda ....biz Gunkutta Tepki Gosterelim Bu Takımı Bu Hale Getirdigi İcin Gunkut Bilerek Kasten Yapıo Düsürdü Takımı Daha Siz Bu Takımın Ligde Kalcanamı İnanıyosunuz Arkadaslar Bu Adam Bu Takımı Bırakmadıktan Sora Bu Takım Seneyede Amatore Duser Tepkimizi Ona Koyalım Ona Çanak Tutanlara Koyalım!!!
Bağlı değil

javra_46 yazdı:
butromb foruma büyük harfle yazı yazmak kurallara aykırıdır...
Düzelttim abi.
butromb ede, TFF'ye bakma sen, son bir kaç yılda kaç tane önemli e-posta attım, hiç birine cevap vermedi yavşaklar. Ne işe yarıyor anlamış değilim. Anlaşılan telefonlara da bakmıyorlarmış. Avrupa'dan Guus Hiddink'i getirerek futbolumuzu kurtaracak şerefsizler. Bir e-posta daha attım, baya sert bir dille. Bakalım bunu okuyup kulübe ek ceza yazacaklar mı..

Bağlı değil

Mehmetim çok ağır kelime kullanmışsın ya tff ye karşı seni mahkemeye vermesinler sonra bir ceza da sana kesmesinler..

Bağlı değil

mehmedim onlar sadece ceza kesmeye yararlar.
Bağlı değil

erkut46 yazdı:
mehmedim onlar sadece ceza kesmeye yararlar.
Derdim ceza meza değil abi. Derdim onca önemli meseleler hakkında e-posta attım, hiçbirine bir cevap yazmadılar. Değerlendirilmeye alınacaktır gibi bir mesaj bile ulaşmadı. Yani bu tip yerler seviyeli, saygılı laflardan anlamazlar. Seviyesiz ve saygısız laflara acaba cevap verecekler mi çok merak ediyorum..

Bağlı değil