Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR SAHAYA İNDİ

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor 2015-2016 futbol sezonun ilk antrenmanını bugün gerçekleştirecek.

Teknik Direktör Mehmet Bulut yönetiminde ilk idmanını yapan kırmızı-beyazlılar bugün sezon hazırlık kampına başlıyor. Bugün (23 Temmuz 2016) ilk antrenmanlarına başlayacak olan Kahramanmaraşspor Kros çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürecek. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sezon hazırlık kampını ilk etabını kendi tesislerinde yapacak. Kırmızı-beyazlılar sezon hazırlık kampını 2. Etabını ise dışarda yapmayı planlıyor. Kampın en az 15 gün süreceği de yine gelen bilgiler arasında yer alıyor.

KMS FUTBOL AKADEMİSİ YEŞERİYOR

Geçtiğimiz dönem kurulan Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi yeşermeye başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’un Futbol Akademileri, taraftar ürünleri (Store), KMS Spor Kafe gibi dikkate değer projeleri ile Kahramanmaraşspor’a farklı değer katarken ileriye yönelik çalışmalarda dikkatlerden kaçmaz oldu.

ASLAN ALT YAPISINI GÜÇLENDİRDİ

Bu yıl ilk defa Akademi Ligine katılacak olan ve geleceğin yıldızlarını bulmak için seçmeler yapan Kahramanmaraşspor, 3 günlük seçmelerinde alt yapıya yeni yetenekler kazandırdı. 2016-2017 Futbol sezonuna farklı hedeflerle yola çıkan 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bu yıl ilk defa Akademi Liginde boy gösterecek. Geçtiğimiz yıl temelleri atılan genç ve alt yapı çalışmalarının sonucunda bu yıl Akademi Ligine katılacak olan Kahramanmaraşspor, 11-13Temmuz 2016 tarihinde Hanefi Mahçiçek Stadında seçmeler yapıp, geleceğin yıldızlarını aradı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleşen seçmelere 300’ün üzerinde birçok yaş kategorisinde sporcu katılım sağladı. Çevre illerinde katılım sağladığı seçmeleri Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kulüp Yöneticisi Ömer Gürlek, Kulüp Teknik ekibi ve alt yapı sorumluları izleyerek müsabaka atmosferini yaşadılar. Alt yapıya ağırlık vererek, geleceğin yıldızlarını yetiştirme planları yapan Kahramanmaraşspor bu doğrultuda gelecek sezon katılacağı Akademi ligi için yaptığı seçmelerle birlikte, geleceğin genç yetenekli yıldızlarını aradı. Kulüp Alt yapı koordinatörü İzzet Kazancı’nın not aldığı isimler arasında tecrübeli sporcular alt yapıya kazandırılarak Kahramanmaraşspor forması giyecek.

Haber:İLKER YİYEN