Site Logo

1920 MARAŞSPOR'A ÇİRKİN SALDIRI

27.03.2016 Pazar Günü Bodrum İlçe Stadyumunda oynanan Bodrumspor - 1920 Maraşspor Maçın'da Bodrumspor Taraftarları ve Yöneticilerinin Çirkin saldırılarını kınıyoruz.

                Deplasmanda oynanan ve 0-0 Biten Maçın başlama düdüğünün çalması ile birlikte Tribünler Yedek Kulübemize her türlü Küfür ederek Su şişeleri atmıştır. Mücadele içindede Takım oyuncularımıza devamlı küfür ve hakaret eden Bodrumspor Taraftarları ve Yöneticileri 90 dakika boyunca Spor sahaları içinde görmek istemediğimiz kötü davranışları sergilemiştir. Sahada Bu saldırılar olurken BODRUM EMNİYETİ Hiçbir müdahalede bulunmayarak saldırılara izin vermiştir.

                Müsabakanın bitmesi ile oyuncularımıza ve Yöneticilerimize saldıran Bodrumspor Yöneticileri ve Futbolcularına Emniyet Hiçbir Müdahelede bulunmamıştır. Takımımın Maçın bitmesinin ardından 45 dakika geçmesine rağmen soyunma odasından çıkamamıştır ve Bodrumluların kafilemize saldırıları devam etmektedir. Bodrum Emniyeti Olayları elleri ceplerinde izlemektedir. Bu Tür Olayları gerçekleştiren ve Olayların olmasına izin verenleri kınıyoruz.