Site Logo

6 ŞUBAT MARAŞSPOR 3-1 ÇORUM GENÇLİKSPOR

6 Şubat Yıldızlarda Şampiyonluğa koşuyor
Kahramanmaraş’ın voleybol 2. Lig 5. Grup temsilcisi 6 Şubat Maraş Spor Türkiye Şampiyonası yıldız Erkekler’de Final mücadelesi veriyor.
5-7 Nisan tarihleri arasında Malatya’da oynanan Kulüpler Türkiye Şampiyonası yıldız erkekler grup müsabakalarını namağlup tamamlayarak yarı finallere gitmeye hak kazanan 6 Şubat Maraşspor Final müsabakalarını da Malatya ilinde oynuyor.
Şehrimizin Güzide Kulüplerinden 6 Şubat Maraş Spor hem yerel de hemde Genelde destan yazmaya devam ediyor. Gerek Alt yapısıyla gerek A takımı ile Kahramanmaraş’ın guru abidelerinden biri olan 6 Şubat Maraş Spor sporcularının tamamını yerel diye tabir edilen kendi şehri Kahramanmaraş’tan olması dikkatleri çekerken Lige damga vurmayı ve tarih yazmaya çalışıyor. Türkiye Yıldız Erkekler Yarı Final Maçları için Malatya’ya giden 6 Şubat Maraş Spor Malatya Merkez Kapalı Spor Salonunda Çorum Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. İlk seti 25-23 kayıp eden 6 şubat Maraşspor 2. Sette ise silkinerek 23-25 ile beraberliği yakalayıp, 3. Seti ise 14-25 ve Son Seride 21-25 kazanarak Finallere doğru ilk adımı attı.
Daha önce alt yapı kategorilerinde Türkiye dereceleri elde eden ve Dev kulüplerle karşılaşarak genç yeteneklerin hünerlerine sergilemesine vesile olan 6 Şubat Maraş Spor bünyesinde barındırdığı Yetenekli sporcuları Ziraat Bankası gibi dev takımlara da kazandırmanın mutluluğunu yaşamıştı. Erkek Takımını 2. Lige taşıyan 6 Şubat Maraş Spor ekibi ligde de tarih yazıp Kahramanmaraş’ın adını ülke geneline zikrettirecek. Malatya merkez spor Salonunda Final için çaba sarf eden 6 şubat Maraşspor Finale ulaşmak için Şanlıurfa Gapspor’u aşıp Tokat Belediye Plevnespor’u tokatlayıp şampiyonluğa ulaşmak istiyor.