Site Logo

KAMGESK DURDURULAMIYOR

Kahramanmaraş namağlup lider

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2024 yılı yurtiçi faaliyet programında yer alan ve 21-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Kayseri Ömer Halis Demir Spor Salonu'nda düzenlenmeye devam eden, Erkekler Goalball 3. Lig 1. Devre Müsabakalarının 3. gününde Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü Afyonkarahisar ekibi ile karşılaştı.

Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezi ve Başkonuş Yaylası sponsorluğunda turnuvaya katılan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, turnuvanın 3. gününde Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Saat 13:30'da oynanması planlanan ve 14:00'da oynanan maçta, galip Kahramanmaraş ekibi Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü oldu.

Maça önde başlayan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü ilk yarıyı 8-5 rakibinin gerisinde kapadı. 2. yarıda peş peşe bulduğu goller ile beraberliği yakalayan ve Maçın bitimine 4 dakika kala üstünlüğü ele aldı ve 16-12 sahadan galip olarak ayrıldı.

Nefeslerin tutulduğu, heyecanın eksik olmadığı ve kıyasıya rekabetin yaşandığı maçın ardından aldığı galibiyet ile Kahramanmaraş Görme Engeller Spor Kulübü 15 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

Turnuvanın 4. gününde, Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü sabah saat 10:30'da Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü ile öğleden sonra ise saat 15:30'da Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Her iki müsabakada Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.