Site Logo

Profesyonel Futbolcu Köyüne Muhtar Oldu

Profesyonel Futbolcu Köyüne Muhtar Oldu
Kahramanmaraşspor altyapısında yetişen Profesyonel Futbolcu Mahmut Eflatun Pazarcık İlçesi Dede Paşa (Köy) Mahallesine Muhtar Oldu.
Birçok takımda Profesyonel futbol oynayan ve Teknik patronluk yapan Pazarcık Doğumlu Spor adamı Mahmut Eflatun 31 Mart Yerel Seçimlerindeki Mahalli Yerel Seçimlerinde doğup büyüdüğü Mahallesine muhtar oldu.

1981 Kahramanmaraş Pazarcık Doğumlu Profesyonel kariyerinde Forvet oyuncusu ve Orta saha oyuncusu olarak Futbol oynayan Mahmut Eflatun Mahallesinin sorunları ile uğraşıp daha kaliteli hizmet verebilmek için Vatandaşının yanında olacak.
Şehrin Profesyonel takımlarından Kahramanmaraşspor ve komşu il’in takımı Gaziantepspor’da amatör olarak futbola başlayan Pazarcık doğumlu Eflatun Çankırıspor’da profesyonel oldu. 2001 Yılında gösterdiği başarılarla profesyonel olan tecrübeli oyuncu profesyonel olduğu yıl içerisinde Ankara Demirspor karşılaşmasında 1 gol atarak Çankırıspor’un vaz geçilmez futbolcusu olarak taraftarın gönlünde yer kapladı.
2001-2002 futbol sezonunda göstermiş olduğu başarıdan dolayı Polatlı Buğsaşspor’un transfer listesine alınan oyuncu Buğsaşspor’la anlaşarak Bugsaşspor’da 1 sezon forma giydi. Buradan Adıyamanspor’a transfer olarak 3 sezon forma giydi. Adıyamanspor’dan ise Siirtspor’a transfer olan Eflatun 2 sezonda siirtspor için forma giyerken 2006-2009 futbol sezonunda Pazarspor ile anlaştı. Pazarspor’da göstermiş olduğu başarılardan dolayı Pazarspor Kaptanlığına getirilen Eflatun 2 sezon boyunca kaptanlık yapıp daha sonra Nazilli Belediyespor’a transfer oldu. 1 sezonda Nazillispor formasını giyen Pazarcık doğumlu forvet oyuncusu Mahmut Eflatun 2010-2011 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Memleketinin takımı Kahramanmaraş Belediyespor’a taransfer olarak amatöre dönüş yapmıştı. 2011-2012 futbol sezonunda Kahramanmaraş Belediyespor’u 3. Lige çıkarmak için büyük çaba göstererek 3. Lig’e terfi eden Kahramanmaraş Belediyespor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi. En son Kahramanmaraş Belediyespor’da forma giyen tecrübeli oyuncu 3.lig deki yaş sorunu nedeni ile kendisini ilk defa Bal Ligine yükselerek 2011-2012 futbol sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan memleketinin takımı Beyoğluspor’dan tarafa tercihini kullanarak Beyoğluspor forması ile sahada mücadele etmişti.