Site Logo

KAMGESK LİGE İKİ GALİBİYET İLE BAŞLADI

Goalball Erkekler 3.Lig 1.Devre Müsabakaları, 22-26 Nisan tarihleri arasında Kayseri, Şehir Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. .9 kulüpten 60 sporcunun katıldığı organizasyonun ile başladı.


Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) ilk maçında Manisa GESK ile karşı karşıya geldi. İlk yari Kahramanmaraş Gesk 11-3 Manisa Gesk mağlup ederken 2. Yarının başlamasıyla 2 gol bulan Kahramanmaraş Gesk rakibini teknik olarak 13-3 mağlup ederek ilk maçından 3 puanla ayrıldı. Günü iki maçla geçiren Kahramanmaraş ekibi ilk maçta sahaya Murat Akgül, İbrahim Gökhan, Muhammed Özcan, Ahmet Karasu, Enes Uslu, Mehmet Özyiğit ile çıktı. Takımın başında ise Burak Gülmez bulunuyor.


Saat 10. 00 da oynanan maçı kazanan Kahramanmaraş GESK günün 2. Maçında ise Gaziantep Mitat Enç. Körler SK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda İlk yarı Sonucu Kahramanmaraş Gesk 9-3 Gaziantep Mithat Enç spor’u geçerken Kahramanmaraş Gesk 16-6 Gaziantep Mithat Enç spor KAMGESK Teknik olarak kazandı ve 2 galibiyet ile 6 puana ulaştı.
Kulüpler:

1- Kahramanmaraş GESK

2- Manisa GESK

3- Palandöken ESK

4-Kocatepe GESK

5-Malatya Yeşilyurt Belediyesi GESK

6- Gaziantep Mitat Enç. Körler SK.

7-Adıyaman GESK

8-Afyonkarahisar EGESK

9- Antalya Toros ESK